Cele mai întâlnite GREȘELI la prima vacanţă împreună

Cele mai întâlnite GREȘELI la prima vacanţă împreună
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Ideea de a petrece vacanţa cu un partener care a intrat recent în viaţa ta poate fi un lucru copleşitor. Chiar şi aşa, este o experienţă care pune bazele unui viitor solid al relaţiei. Expertul în relaţii şi psihologul comportamental Jo Hemmings a explicat, pentru "BisinessInsider", care sunt lucrurile pe care partenerii ar trebui să le evite atunci când merg la începutul relaţiei în vacanţă.

În primul rând, nu este nevoie de un expert în relaţii pentru a şti că la începutul unei poveşti de dragoste orice este legat de fostul trebuie să aibă o limită. Inclusiv locurile în care aţi călătorit împreună. Încercaţi să alegeţi o destinaţie în care niciunul nu a mai fost înainte. "Altfel, acest lucru ar putea declanşa amintiri şi potenţiale discuţii", a spus Hemmings. Descoperiţi locuri noi împreună şi creaţi-vă propriile amintiri.

Nu evitaţi discuţiile despre bani

Deşi s-ar putea să nu sune romantic, Hemmings a subliniat că sunt esenţiale discuţiile despre buget înainte de călătorie. "Discuţiile despre bani sunt ultimul lucru pe care doriţi să îl faceţi în prima vacanţă împreună. Abordările privind cheltuielile sunt un motiv comun al certurilor în rândul cuplurilor şi, dacă unul este genul mai cheltuitor şi celălalt nu, aceste diferenţe pot fi amplificate în vacanţă", spune Hemmings.

Nu staţi lipit de telefon pe timpul vacanţei

Dacă trebuie să utilizaţi telefonul, Hemmings vă sugerează să setaţi o oră, când partenerul nu se va simţi neglijat, sau să decidă împreună că verificarea e-mailurilor şi a mass-media sociale este oprită. "Alături de problemele legate de bani, utilizarea telefonului este unul dintre cele mai întâlnite motive pentru certurile din vacanţă", a spus expertul.

Nu vă creaţi aşteptări nerealiste

Aşteptările nerealiste pentru prima vacanţă împreună sunt extrem de periculoase. Toate cuplurile se aşteaptă să fie extrem de fericite, dar, în realitate, Hemmings spune că situaţiile ciudate fac parte din experienţă. "S-ar putea să beţi prea mult într-o seară sau să vă ardeţi la soare, se întâmplă fiecărui cuplu, aşa că nu vă lăsaţi dezamăgiţi dacă vi se întâmplă". Pentru a evita aceste situaţii, nu fiţi prea exigenţi cu privire la programul de vacanţă, deoarece veţi adăuga presiune. Ar trebui să vă relaxaţi şi să vă oferiţi timp pentru a vă cunoaşte mai bine. "Permiteţi-vă să fiţi spontani, aventuroşi şi să improvizaţi, dacă este necesar", a mai spus Hemmings.

Citit 1909 ori Ultima modificare Marți, 18 Iulie 2017 14:56

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.