Vara, anotimpul în care românii caută iubirea pe internet

Vara, anotimpul în care românii caută iubirea pe internet
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Teama de a petrece vacanţa de unul singur îi impulsionează pe mulţi să apeleze la metode mai puţin tradiţionale de a-şi găsi un partener. Astfel, aceştia sunt dispuşi să îşi caute un tovarăş de vacanţă şi poate chiar mai mult, online. Cel puţin asta susţin reprezentanţii unui site de dating din România, care au efectuat un sondaj în rândul membrilor înscrişi pe site în ultimele săptămâni.

Astfel, 55 la sută dintre utilizatorii înregistraţi în ultimele săptămâni pe sentimente.ro spun că sunt în căutarea unui partener cu care să înceapă o relaţie şi, cu puţin noroc, să plece în vacanţă. De altfel, vara şi perioada concediilor se numără printre perioadele cele mai dificile pentru persoanele singure (25 la sută), alături de Crăciun (48 la sută) şi participarea la evenimente de familie, cum ar fi nunţi, botezuri sau aniversări (17 la sută).

11 la sută dintre respondenţi sunt dispuşi să petreacă vacanţa singuri, în timp ce 19 la sută spun că nu pleacă deloc în vacanţă, lipsa unui partener numărându-se printre motivele pentru care au luat această decizie. "După ce că sunt singur cuc, să mai plec şi în vacanţă? Să nu am cu cine schimba o vorbă? Prietenii mei sunt toţi căsătoriţi, au copii, sunt a cincea roată la căruţă când merg cu ei. Dacă reuşesc să găsesc pe cineva în câteva săptămâni şi să ne sincronizăm programul, da, voi pleca în concediu. Dacă nu, păstrez zilele de concediu pentru mai târziu, când poate voi avea mai mult noroc", a declarat Andrei M. (38 de ani), membru pe site-ul de dating de câteva zile.

Citit 838 ori Ultima modificare Marți, 18 Iulie 2017 14:39

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.