Andreea Sassu s-a despărţit de designerul german Philipp Plein

Andreea Sassu s-a despărţit de designerul german Philipp Plein
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Andreea Sassu s-a despărţit de designerul german Philipp Plein, după o relaţie care a durat un an. Modelul din România povesteşte ce s-a întâmplat şi de ce a ajuns să îndure dureri groaznice. Andreea Sassu şi Philipp Plein au trăit o poveste de dragoste care a durat un an de zile. Relaţia lor s-a încheiat brusc, recent, iar designerul german s-a expus imediat în public cu o altă cucerire. S-a speculat că el i-ar fi dat papucii româncei.

Aceasta vine acum să precizeze că, de fapt, ea a dorit să pună punct relaţiei şi că acum se chinuie să scape de tatuajele pe care le-a făcut de-a lungul idilei cu Plein.

"Eu am decis să pun stop acestei relaţii, iar Philipp a tot încercat să mă facă să revin la el, în America, dar eu am refuzat. Am decis să fac lucrurile mele. El a văzut că nu mă mai întorc şi a început să posteze poze cu o altă femeie, dar asta e ceva ce nu am vrut să spun şi mă simt vinovată de tot ce s-a întâmplat. Am avut o discuţie cu el şi am reacţionat foarte urât şi am ţipat. El mi-a spus vorbe care nu mi-au plăcut… După aceea, eu am avut ceva lucruri de făcut şi aşa am decis să stau în Milano, de unde l-am şi lăsat să plece. Eu ţin legătura cu el în fiecare zi. Încă îl iubesc şi îl respect!", a declarat ea, pentru Cancan.ro.

O problemă similară a avut-o şi Mădălina Ghenea după despărţirea de Plein. Românca a trebuit să îndure proceduri laser pentru a scăpa de tatuajul cu numele designerului pe care şi l-a făcut pe gât.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 2458 ori Ultima modificare Vineri, 21 Iulie 2017 13:55

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.