Lora suferă de bruxism

Lora suferă de bruxism

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

Lora suferă, încă din copilărie, de bruxism, o afecţiune nervoasă ce se manifestă prin scrâşnitul dinţilor, în special în timpul somnului. Astfel se face că artista a ajuns să îşi tocească dinţii de-a lungul anilor şi să le modifice poziţia. Abia în urmă cu doi ani, Lora a început să poarte aparat dentar, pentru a îmbunătăţii dantura la nivel estetic.

"Am aflat că am o problemă după ce m-am hotărât să-mi pun aparatul, adică atunci când am început să-mi fac investigaţiile mi s-a spus că am o problemă gravă, care mi-ar fi deformat faţa în timp. Am mai aflat şi că am o boală nervoasă în somn, adică scrâşnesc dinţii, se tociseră la un moment dat, deci a trebuit să fac multe intervenţii pentru a reveni la dantura pentru care a fost construită faţa mea. Acum am scăpat de scrâşnit, plus că port şi gutiere din când în când, noaptea. Dacă am avut o zi stresantă, e clar că voi scrâşni din dinţi şi atunci îmi pun imediat gutierele", a declarat Lora, pentru Libertatea.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 1101 ori Ultima modificare Marți, 08 August 2017 01:40

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.
ATENTIE: Comentariile nu se mai publica automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.