Prinţul William şi Kate Middleton scot la licitaţie o felie de tort de la nuntă

Prinţul William şi Kate Middleton scot la licitaţie o felie de tort de la nuntă
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

O felie din tortul de nuntă al Prinţului William cu Kate Middleton este scoasă la licitaţie pentru caritate, a relatat revista Elle, potrivit gustarte.ro. Oferta pentru tortul cu fructe de acum şase ani va începe de la aproximativ 1.000 de dolari (sau 800 de lire sterline), iar licitaţia va avea loc la Casa de Licitaţii Chiswick, pe 27 septembrie.

Potrivit casei de licitaţii Chiswick, tortul a fost iniţial oferit oaspeţilor ca un suvenir la nunta din Westminster Abbey, din 2011. Tortul a fost creat de Fiona Cairns şi a durat cinci săptămâni pentru a fi realizat. Desertul elaborat a fost piesa centrală la recepţia de la Palatul Buckingham şi a fost decorat cu tehnica Joseph Lambeth - o metodă prin care sunt create "rânduri tridimensionale de frunze, flori şi ghirlande complicate", potrivit Casei de Licitaţii.

Cel care va licita cel mai mult va primi o felie de tort de fructe într-o cutie special realizată în acest scop, care include o felicitare semnată de Prinţul de Wales şi Ducesa de Cornwall.

Aceasta este a doua oară când prinţul William şi Kate Middleton licitează o felie de tort de la nuntă. În 2014, perechea regală a vândut o felie de tort pentru 7.500 de dolari.

În 2015, o felie de tort de la nunta dintre Prinţesa Diana şi Prinţul Charles s-a vândut pentru 1.375 de dolari, la 34 de ani după nunta lor. În ciuda vârstei tortului, el a fost considerat în continuare comestibil, datorită nivelului ridicat de alcool din acesta.

Citit 1340 ori Ultima modificare Luni, 04 Septembrie 2017 19:58

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.