Ce este infidelitatea accidentală

Ce este infidelitatea accidentală
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Oamenii sunt de multe ori cu adevărat şocaţi când descoperă că partenerul le-a fost infidel. Cu toate acestea, o persoană cu spirit de observaţie îşi poate da uşor seama dacă iubitul/iubita este predispus/ă la infidelitate, aceştia urmând un tipar prin care îşi deconspiră singuri aventurile amoroase.

Louanne Ward, un celebru expert în relaţii din Australia, a explicat, într-un interviu pentru "Daily Mail", care sunt semnele ce pot deconspira persoanele infidele. Specialistul consideră că mulţi dintre partenerii care devin infideli o fac în mod "accidental".

Majoritatea celor care comit acest tip de infidelitate „se conving pe ei înşişi şi pe ceilalţi că este o situaţie foarte dificilă“. Ei vor spune de multe ori: „nu am vrut să rănesc pe nimeni“ şi „îmi place partenerul, dar nu sunt sigur dacă îl iubesc“. „Vor începe prin a vorbi despre o persoană nouă la locul de muncă, la clubul de golf sau tenis, şi nu te vei gândi la aceasta până când nu va deveni un lucru de-a dreptul ciudat“, a explicat Louanne. „Pe măsură ce atracţia creşte, partenerul nu mai vorbeşte despre străinul care s-a strecurat în aproape fiecare conversaţie din ultimele luni“.

Este posibil să observaţi că partenerul începe să rămână peste program la muncă, să participe la mult mai multe evenimente (folosind şeful sau prietenii ca scuză) şi să călătorească mai mult decât de obicei. Alte semne includ lipsa sexului şi a gesturilor de afecţiune, nu te sărută cum te-ai obişnuit, se întoarce târziu de la serviciu şi face duş înainte de a da ochii cu tine. De multe ori, ei vor începe să petreacă mai mult timp cu copiii, deoarece încep să se simtă vinovaţi. Prin urmare, încep să încerce să-şi îmbunătăţească relaţia cu aceştia, explică Louanne.

Citit 1956 ori Ultima modificare Luni, 18 Septembrie 2017 17:22

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.