Mădălina Ghenea se desparte de logodnic?

Mădălina Ghenea se desparte de logodnic?
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Mădălina Ghenea se desparte de logodnic. Aşa susţin cele mai recente zvonuri după ce vedeta a plecat în Italia de ceva timp * Iată ce spune partenerul ei, Matei Stratan


Mădălina Ghenea pare să treacă printr-o perioadă de nelinişte. Conform Cancan.ro, ea a plecat în Italia, lăsându-şi copilul acasă, în grija tatălui său. Conform sursei, vedeta ar dori să mediteze asupra relaţiei sale cu Matei Stratan, relaţie care ar fi în impas, de când cei doi au devenit părinţi.

"Surprinzător, după naştere, flacăra pasiunii s-a stins un pic. Au apărut mici disensiuni, dar nimic grav", au declarat surse apropiate celor doi.

Presupunerile au fost întărite de un mesaj al actriţei, postat pe reţeaua de socializare: "Cea mai grea cale este să fii de unul singur, să te descurci singur. Dar dacă accepţi, vei deveni cel mai puternic", mesaj postat după o lună în care nu a mai fost urcată nicio fotografie de familie.

Mădălina a fost, într-adevăr, plecată câteva săptămâni în Italia, însă logodnicul ei spune că nu sunt motive de îngrijorare: "Nu am avut neînţelegeri, ea a fost plecată în Italia, dar acum este acasă", a spus el.

Citit 3172 ori Ultima modificare Joi, 14 Septembrie 2017 16:50

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.