O comedie spumoasă, pe marile noastre ecrane. PREMIERĂ

O comedie spumoasă, pe marile noastre ecrane. PREMIERĂ
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Reese Witherspoon, care îşi dovedea vulnerabilitatea făcând-o în cheie comică în Legally Blonde, e alegerea perfectă pentru această comedie romantică, în premieră pe marile noastre ecrane.

Un feelgood movie, despre puterea de a o lua de la capăt, o formă de terapie dacă anxietatea de a rămâne singur îţi dă târcoale. „În noi avem puterea de a o lua de la capăt” e lecţia pe care o dă „Home Again/Cum să faci ca s-o desfaci?” şi sunt atât de multe lucruri frumoase care ne așteaptă.

Chiar dacă filmul are o premisă uşor antifeministă, şi anume că a fi pe cont propriu poate fi terifiant, „Home Again/Cum să faci ca s-o desfaci?” e până la urmă nevinovat în ambiţia lui de a fi doar o comedioară care să ne insufle optimismul.

Viaţa nu se termină la 40 de ani

Personajul lui Reese Witherspoon decide să divorţeze la 40 de ani, iar evenimentele ulterioare din film ar trebui să îmbărbăteze orice femeie aflată în situaţia de a rămâne singură, şi-au spus, probabil, producătoarea Nancy Meyers („Something's Gotta Give”, „The Holiday”, „It’s Complicated”, „The Intern”) și fiica sa, Hallie Meyers-Shyere, scenaristă şi regizoare debutantă cu acest film.

Când o întâlnim prima dată pe Alice (Reese Witherspoon), plânge în fața oglinzii din baia ei, în ziua când împlinește 40 de ani. Alice este o femeie aflată la o răscruce în viață, care nu ştie ce îi va aduce ziua de mâine. Din acest motiv, se întreabă mai ales dacă a procedat bine părăsindu-și soțul, pe Austen, interpretat de Michael Sheen şi plecând din New York pentru a se muta în casa copilăriei, din Los Angeles.

Nesiguranța lui Alice s-ar fi agravat, probabil, dacă nu i-ar fi ieșit în cale George, Harry și Teddy, trei cineaști aspiranți de douăzeci și ceva de ani, nou-sosiți în Los Angeles. Cei trei se mută în casa ei de oaspeți, iar noţiunea de familie capătă noi sensuri. Povestea ei se țese împreună cu cea a acestor tineri care tocmai s-au mutat în L.A., și care sunt mânați de ambiția de a reuși, și sunt gata să se lupte cu orice obstacol pentru a supraviețui în acest mediu extrem de dur.

Filmul rulează în cinematografele din România din 6 octombrie.

(sursa: cinemagia.ro)

Citit 1713 ori Ultima modificare Sâmbătă, 14 Octombrie 2017 09:38

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.