Cum au devenit iubiţi Antonia şi Alex Velea

Cum au devenit iubiţi Antonia şi Alex Velea
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Antonia şi Alex Velea au devenit un cuplu în urmă cu mai bine de patru ani, pe vremea când încă erau implicaţi într-o relaţie, respectiv, o căsnicie. Iată cum explică artista motivul pentru care s-a îndrăgostit nebuneşte de Velea.

La acea vreme, amândoi erau încă implicaţi în relaţii amoroase/căsnicii, el cu Ana, ea cu Vincenzo Castellano. Cei doi au trecut peste orice critică venită din exterior şi au mers mai departe, trecând chiar şi printr-un divorţ îndelungat şi imposibilitatea de a-şi boteza copiii. Artista spune că îşi dorea acest tip de iubire, cea pe care i-o oferă Velea, şi că amândoi erau nefericiţi în relaţiile de atunci.

"Pentru mine, este un atu foarte mare faptul că mă face să râd. Nu am cunoscut pe nimeni care să mă facă să râd aşa cum o face el. Sunt iubită mai mult decât mi-aş fi dorit. Ştii de ce nu mi-a fost frică să mă arunc? Pentru că mi-am dorit foarte mult o iubire de genul ăsta şi mi-a lipsit. Tânjeam după o iubire din asta. A venit natural şi eram pregătită să iubesc. Am ieşit din relaţie, dar nu am căutat altceva.

Poate pentru unii a fost ceva brusc. Cred că a fost după două sau trei luni după ce m-am despărţit. Eu am fost foarte rănită şi, da, eu am fost cea care a plecat. Nici eu, nici el (n.r. - Alex) nu am avut o relaţie solidă. Avea o căsnicie care era pe butuci. Nu s-a băgat absolut nimeni. Totul a venit de la sine. Nu aş fi continuat o relaţie cu acest om, dacă el era fericit acasă. Actele erau făcute, trebuia să fie pa", a declarat Antonia, la Antena 1.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 4707 ori Ultima modificare Marți, 17 Octombrie 2017 16:37

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.