Ştefan Bănică s-a însurat în SECRET cu Lavinia Pârva

Ştefan Bănică s-a însurat în SECRET cu Lavinia Pârva
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ştefan Bănică s-a însurat în secret cu Lavinia Pârva, după mai bine de şase ani de relaţie. Cei doi au organizat chiar şi o petrecere restrânsă, pe malul mării, la Balcic. Cei doi au devenit soţ şi soţie în acte luna trecută, iar recent au organizat şi petrecerea de nuntă, în cadru restrâns, în Bulgaria. Artistul şi-a anunţat invitaţii că vor participa, de fapt, la ziua lui de naştere (16 octombrie), aniversată în avans. Nimeni nu a ştiut ce urmează să afle. Mai exact, odată ce au ajuns în restaurantul din Balcic, artistul i-a anunţat că s-a căsătorit cu Lavinia.

"Ştefan s-a ridicat de pe scaun, în mijlocul petrecerii din Bulgaria, şi ne-a spus că s-a însurat cu Lavinia, spre surprinderea celor care i-au adus doar lui cadouri. Cheful a avut loc la un restaurant de lux din apropierea Castelului Reginei Maria de la Balcic. Însurăţeii şi-au servit invitaţii cu aperitive, friptură, peşte şi prăjituri, dar şi băuturi fine, de eveniment ocupându-se doar ei doi", a declarat unul din invitaţi, pentru Click.

Cei doi au o relaţie de ani buni, din perioada în care artistul era căsătorit cu Andreea Marin. Au trecut de atunci mai bine de şase ani, iar mulţi încă aşteaptă vestea că vor deveni părinţi.

Fosta lui soţie, Andreea Marin, pe de altă parte, trăieşte o poveste de dragoste, de câteva luni, cu Ionuţ Brâncoveanu, consulul României în Libia.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 3631 ori Ultima modificare Marți, 17 Octombrie 2017 16:35

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.