Liga Dreptăţii, în cinematografe din 17 noiembrie

Liga Dreptăţii, în cinematografe din 17 noiembrie
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Primele reacţii la "Justice League" au apărut pe reţelele de socializare, iar noi nu întârziem să vi le aducem la cunoştinţă.

"Justice League" ajunge în sălile de cinema de la noi săptămâna următoare, iar primele reacţii sunt exact cele aşteptate. Primele cronici de la proiecţiile de presă vor apărea pe 15 noiembrie, aşa că primele reacţii sunt cele apărute pe Twitter. Majoritatea sunt favorabile, iar comparaţiile îl plasează mai bine decât pe celelalte filme din DC Extended Universe:

"Am văzut #Justice League! Iată concluzia. Există tone de lucruri pe care le-aş schimba, dar mi-a plăcut. Am văzut întreaga echipă la acţiune şi asta mi-a plăcut. Ezra Miller te cucereşte, iar #Wonder Woman e perfectă!"

"Am bucuria să anunţ că #Justice League este un film care captivează. Nu este perfect şi are problemele lui, însă îşi face treaba de a-i apropia spectatorului aceste personaje văzute ca o echipă. Este, de asemenea, foarte captivant şi este aşa în moduri surprinzătoare."

"Justice League este suficient de captivant, de dramatic, punctează la personaje, dar eşuează la povestire. Are puncte bune şi puncte slabe, dar actorii îl salvează, depăşind momentele critice pentru a putea oferi o experienţă interesantă, deşi perfectibilă."

"Nimic nu poate salva Justice League de caracterul său limitat, zgomotos, neplăcut. Nici Wonder Woman, nici Ezra Miller cu ochii cei mari, nici lacrimile lui Joss Whedon. Mustaţa nu îi vine bine lui Henry Cavill."

"#Justice League este mai bun decât Batman vs Superman  şi #SuicideSquad - este suplu, are acţiune cu supereroi din plin. Am savurat momentele mai facile şi cred că are unele dintre cele mai bune secvenţe de acţiune dintr-un film DC Extended Universe. Iar Wonder Woman te vrăjeşte."

"#Justice League a fost captivant pentru o parte din film, însă a fost subţire la capitolele povestire şi dezvoltare a personajelor. A avut farmec, umor şi emoţie peste Batman vs. Superman, însă pare forţat iar unele scene au avut zero timp de dezvoltare."

"Am văzut #Justice League de două ori, şi iată: Este un film captivant cu supereroi. Atractiv, deşi cu supereroi. Au o problemă cu eroi negativi, dar aceeaşi problemă o au şi filmele Marvel."

"Am multe de spus despre Justice League, dar voi aştepta până când are premiera ,ca să ajung la esenţă. Însă două lucruri importante: staţi până la genericul final, iar Jason Momoa este grozav ca Aquaman."

"Justice League! Este Ok. Din punct de vedere narativ este vraişte, miza este nereuşită, iar eroul negativ nu e fenomenal. Şi, totuşi, eroii sunt captivanţi, filmul este reuşit, este amuzant şi se văd unele lucruri foarte bune la personaje. Nu l-am iubit la nebunie, şi totuşi sunt destul părţi bune încât să mă atragă pe viitor."

"Justice League nu este filmul perfect. Are "scăpări" şi un erou negativ prea schematic. Însă, cel mai important, are nişte eroi aşa cum trebuie. Fiecare dintre Eroi este fantastic şi nu ştiu pe care îl prefer mai mult."

Săptămâna aceasta, "Justice League" a fost confirmat oficial drept cel mai scurt film din DC Extended Universe până la ora actuală, cu 119 minute şi 54 secunde. Ceea ce înseamnă că Justice League este cu două minute mai scurt decât versiunea de cinematograf a lui "Suicide Squad", cu 20 de minute mai scurt decât "Wonder Woman", cu 22 de minute mai scurt decât "Man of Steel" şi cu 30 de minute mai scurt decât "Batman vs. Superman". Jason Momoa, care joacă rolul lui Aquaman, a confirmat că există o scenă după generic, deşi lipsea în filmele anterioare cu excepţia lui "Suicide Squad".

Sursă: cinemagia.ro

Citit 3745 ori Ultima modificare Vineri, 17 Noiembrie 2017 20:05

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.