Cât s-a chinuit Gabriela Cristea să rămână însărcinată

Cât s-a chinuit Gabriela Cristea să rămână însărcinată
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Căsătorită cu Tavi Clonda, vedeta TV şi-a îndeplinit visul de a avea un copil, doar după multe încercări nereuşite şi inseminări artificiale ratate. "Cel mai greu mi-a fost în noiembrie anul trecut, când am ales să nu mai întreprind nimic pentru a rămâne însărcinată, după încă o tentativă eşuată! Atunci ziceam că renunţ la ideea de a fi mamă! Mă gândeam că acolo se termină şi trebuie să mă resemnez cu ideea că nu pot să am copii! Anul trecut, am făcut patru inseminări, adică, efectiv, de câte ori s-a putut fizic, pentru că nu ai timp de mai multe! Este foarte greu din punct de vedere medicamentos şi din punct de vedere psihic pentru o femeie să recurgă la aşa ceva! Este dur! A… OK, că te îngraşi, că mănânci etc, ştii cum este, nici nu mai contează că vin cârcotaşii şi spun că, vai, nu mai arăţi nu ştiu cum!

Era pentru o mine o chestie nesemnificativă, treceau pe lângă mine toate! Repet, problema psihică este însă foarte dură şi, din păcate, puţine femei merg la psiholog în perioada respectivă! Nici eu nu am fost, dar îmi dau seama că poate mi-ar fi fost mai uşor să trec peste toate, dacă m-aş fi prezentat la un specialist! Este foarte greu, iar lumea zice…ce poate fi atât de dur? Că stai şi aştepţi…

Ei, da, aşteptarea aia, efectiv, te macină! Aştepţi în fiecare zi să se întâmple ceva şi mergi fiecare pas cu gândul acolo! Practic, eu am aşteptat un an, în fiecare zi”, a declarat Gabriela Cristea, pentru WOWbiz.ro.

Citit 4206 ori Ultima modificare Duminică, 19 Noiembrie 2017 13:06

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.