Ellie White şi-a schimbat look-ul pentru noul său clip

Ellie White şi-a schimbat look-ul pentru noul său clip
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Ellie White şi Tom Novy, unul dintre cei mai populari DJ şi producători din lume, au lansat "Take it", un remake al piesei care făcea furori în topurile muzicale în urmă cu 11 ani. Cei doi artişti au înregistrat noua variantă a hitului vara aceasta, când Tom Novy a vizitat România, cu prilejul Festivalului "Untold".

Pentru noul videoclip, Ellie White a recurs la o schimbare de look, mizând în premieră pe o coafură afro, ce a necesitat patru ore de execuţie. "Pe Tom îl cunosc de ani buni, am lucrat împreună la mai multe piese, însă prima pe care am hotărât să o lansăm este acest remake al hitului său, "Take it". Clipul a fost filmat în mai multe locaţii din Bucureşti. Mă gândeam să îmi schimb look-ul, însă, în loc să mă fac blonda, aşa cum voiam iniţial, am decis să merg pe un look afro", spune Ellie White.

O parte din clipul regizat de Alex Ceauşu s-a filmat pe un circuit de drift, acolo unde artista a trăit senzaţii tari în maşina condusă de pilotul Traian Buse. "A fost cu adrenalină şi senzaţii tari. Cântam în timp ce Traian Buse se rotea cu maşina în jurul meu, la viteză foarte mare. Chiar dacă mi-a fost teamă, după filmare i-am fost copilot. Doamne, ce senzaţii! O să mă întorc curând pe circuit", spune Ellie White.

Colaborarea dintre Ellie White şi Tom Novy nu se va rezuma doar la această piesă. "Tom Novy este un om foarte special şi talentat. Am înregistrat mai multe piese, pe care le vom lansa în viitorul apropiat. Mai mult, am început să lucrăm împreună şi la un concept de show pentru sezonul de party-uri din Ibiza, de anul viitor. Novy are rezidenţă în Ibiza de mai bine de 14 ani şi este considerat unul dintre cei mai talentaţi DJ şi producători de muzică house din lume", adaugă artista.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 1642 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Noiembrie 2017 14:16

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.