X Factor | Delia se mândreşte cu gălăţeanca Geanina Mîndrescu (VIDEO)

X Factor | Delia se mândreşte cu gălăţeanca Geanina Mîndrescu (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Între cele 11 tinere talentate, alese dintre sutele de voci care s-au auzit pe scena X Factor, s-a aflat şi gălăţeanca Geanina Cătălina Mîndrescu, în vârstă de 16 ani. Alături de cea mai frumoasă pirandă din Lieşti, Narcisa Stănescu, şi Geanina Mîndrescu, pe care sigur v-o mai amintiţi de la „Next Star”, a ajuns în Bootcamp, şi a luptat pentru unul dintre cele patru locuri din etapa următoare a X Factor. Concurenţa a fost acerbă, iar emoţiile copleşitoare.

„Mă mândresc cu Geanina Mîndrescu!”, aşa a salutat Delia intrarea în scenă a Geaninei Mîndrescu. Tânăra artistă şi-a ales o piesă dificilă "Attention", din repertoriul lui Charlie Puth, şi a făcut spectacol. De momentul ei artistic s-au bucurat atât publicul cât şi adversarele din culise, care erau convinse că Geanina va ocupa unul dintre scaunele rămase libere pe scenă.

„Eu cred că piesa asta nu ţi-a arătat toate posibilităţile tale vocale, dar cu siguranţă acolo ai o comoară care abia aşteaptă să fie descoperită!”, a spus Horia Brenciu.

În vreme ce publicul scanda insistent „Să stea!”, „Să stea!”, cu regret, Delia a ales să pună capăt drumului Geaninei la X Factor.

„În seara astsa nu am arătat chiar tot ce pot! Şi ştiam asta de la început”, a mărturisit cu regret Geanina. În sprijinul ei a sărit, însă, Carla’s Dreams care i-a cerut socoteală Deliei: „De ce ai dat-o afară?”. „Pentru că mi-ar părea mai ciudat să o ridic la un moment dat!”, a răspuns Delia. „Dar eşti sigură că o ridicai?!”, i-a replicat Carla’s Dreams.

„Eu am vrut să stea, sigur că da! Pentru că e bună şi erau locuri libere! Delia nu înţelege că pentru un copil sau pentru o domnişoară între 14 şi 24 de ani este important să fie aşezată măcar! E o şansă care te face mai puternică! Ei i se pare că e mai puţin traumatizant să le spui: nu, tu nici măcar nu meriţi să te aşezi!”, a fost de părere Carla’s Dreams.

Noi suntem siguri însă că experienţa X Factor îi va da Geaninei Mîndrescu forţa de a merge mai departe!

Citit 4630 ori Ultima modificare Luni, 27 Noiembrie 2017 01:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.