Răzvan Simion se botează ca să se poată însura

Răzvan Simion se botează ca să se poată însura
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Răzvan Simion şi Lidia Buble se pregătesc de nuntă. Prezentatorul de la Antena 1 va fi botezat pentru a fi convertit la Penticostali înainte de a ajunge în faţa altarului cu solista. Răzvan Simion şi Lidia Buble sunt împreună de mai bine de doi ani. Prezentatorul de la Antena 1 a divorţat de fosta soţie în vara anului 2015, iar relaţia cu tânăra artistă a fost recunoscută oficial. Se pare că cei doi se pregătesc acum de nuntă. Oficializarea relaţiei lor va trece prin etape mai puţin obişnuite.

Întrucât artista aparţine cultului penticostal, Răzvan va trebui să se convertească pentru a adera la biserica neoprotestantă. El va trece astfel prin tradiţia unui nou botez, cel conform noilor reguli bisericeşti.

“La noi va fi mai întâi botezul şi abia apoi nunta. Nu, nu vă gândiți la botezul copilului, va fi botezul meu şi apoi nunta”, a declarat Răzvan Simion pentru revista Unica.

Citit 6579 ori Ultima modificare Miercuri, 29 Noiembrie 2017 14:31

Mai multe din această categorie:

4 comentarii

 • postat de Catavencu
  Miercuri, 20 Decembrie 2017 19:36
  109.166.131.***
  Oare cate căsătorii sunt făcute după voia oamenilor (părinți, rude, prieteni, bani, prostie, etc) și câte sunt de la Dumnezeu? Să nu ne mire rata divorțurilor (asta pentru cei ce cred in Dumnezeu). Așa că este foarte greu sa spui că ce a unit...
  0
  0
  Raportează
 • postat de Dragomir Florin
  Miercuri, 06 Decembrie 2017 12:53
  79.115.126.***
  Intradevar acesta fata ar trebui sa se lase de showbiz daca chiar spune ca e penticostala, sa se vada pocainta in viata ei si apoi daca ar vrea sa se casatoreasca sa faca pasul acesta cu cineva din Biserica penticostala pocait. Dar stau si ma gindesc de vreme ce a trait doi ani in precurvie cu acest Razvan, ii va fi f greu sa arate ca e pocaita acum.
  1
  2
  Raportează
 • postat de crestin
  Marți, 05 Decembrie 2017 06:29
  85.186.2.***
  Aceasta este porunca lui Dumnezeu spusa chiar de Domnul Isus cand a invatat pe oameni despre randuiala lui Dumnezeu. La judecata de apoi, vomsta in fata lui Dumnezeu si vom fi judecati in conformitate cu legea Lui si nu a oamenilor.
  1
  6
  Raportează
 • postat de todi
  Luni, 04 Decembrie 2017 18:52
  79.119.226.***
  Nici nu poate fi vorba de nuntă!

  În primul rând ea nu poate sluji lui Dumnezeu cântând tâmpenii despre depravare „Cămașa“... Alfel spus, trebuie să renunțe la viața de „artistă„ pocăindu-se și demonstrând pocăința. (Una dintre dovezi este să lase bărbatul alteia.)

  În al doilea rând și cel mai important, este că ei nu pot fi niciodată căsătoriți, ci doar cu statut de preacurvari CHIAR DACĂ îi „căsătorește“ vre-o biserică, pentru că: 1. soția lui este vie și 2. soția nu a fost prinsă-n adulter. Și despărțit, el este legat de nevastă în fața lui Dumnezeu.

  Lidia trebuie să știe (dacă nu și-a pierdut de tot mințile) că Dumnezeu a poruncit ca soții să nu se despartă (doar moartea sau preacurvia dovedită a partenerului infidel/ă te eliberează). Și dacă, dintr-un motiv soții se separă și nu pot fără relații sexuale, să se împace, spune Biblia. Atât! Isus- care este Dumnezeu din Dumnezeu Adevărat, a clarificat subiectul și nu există dezlegare nici de la preot, nici de la vre-un pastor. Măcar că ortodoxia încalcă toate normele divine, adevărul va face diferența la judecată. Preoții deși vor plăti mai greu păcatul lor dar, cu ce ajută pe enoriașul înșelat, să afle în ziua de apoi că este preacurvar, nu recăsătorit ?

  Astfel că, soția lui nefiind părăsită pe motivul infidelității, domnul Simon rămâne legat de soție în fața Domnului, dacă nu moare ea. :(' Să nu lase Domnul așa o nedreptate, pentru niște nesimțiți care și-au permis să se aprindă-n pofte nepermise, distrugând vieți nevinovate!!!

  Referințele sunt în :
  Evanghelia după Matei, capitolul 19 ;
  Matei 5:27-32 (e crunt);
  Marcu 10;

  Cei doi înainte să facă planuri ridicole, facă bine să citească Noul Testament, apoi să vorbească.
  3
  12
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.