Tâlharii români au învățat să citească în Palmă

Tâlharii români au învățat să citească în Palmă
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

La Mallorca mă refer, că pe această insulă a iubirii de natură, pardon de dulcegărie, se pot face multe lucruri frumoase. Palma de Mallorca are un peisaj mirific, căruia îi poți trăi cu adevărat splendoarea, doar dacă te lași furat, inclusiv de peisaj. Un român a trăit experiența, pe propria-i epidermă arsă de soare și greu încercată de exilul vremelnic. S-a dus în vacanță în Palma de Mallorca, pentru a se relaxa, ca tot românul care pleacă în Spania. Până și băieții de la Real Madrid au făcut asta. Doar că ei n-au plecat în Palma de Mallorca, ci la Manchester, pentru a salva Planeta. Practic, au luat bătaie cu 4-0 de la „cetățeni”, dar măcar au făcut câteva schimbări climatice, la pauza meciului cu echipa lui Guardiola.

Dar să revenim la românașul vilegiaturist. După cum zice publicația în care a apărut știrea cu el, românul pare să se fi dus în Spania, ca să tragă și el un semnal de alarmă, că prea era frustrat că el încă nu făcuse așa ceva, cum auzise la tv că fac specialiștii. Ei bine, turistul român a nimerit unde trebuia. Niște hoți l-au deposedat de niscaiva lucruri din mașină, oferindu-i astfel posibilitatea să tragă un mare semnal de alarmă. După ce i-a studiat pe tâlhari, rupându-și practic din prețiosul său timp pe care ar fi trebuit să și-l petreacă frumos cu familia, victima a scris pe un grup de Facebook: „Vă avertizez pe această cale ca pe insulă sunt tot felul de tâlhari. Cei care ne-au furat pe noi sunt români și sunt deghizați în turiști, fac poze...(...)”.

Da, ați citit bine, „deghizați în turiști”. Stimată Cititorime, permite-mi să descriu, în puține slove, ceea ce-mi imaginez eu că înseamnă asta:

El și ea, oameni obișnuiți, mă rog, obișnuiți cu stațiunea, merg, ținându-se de mână, privesc marea cu ochi senini, umezi și goi de conținut, cu relaxare prefăcută și îngrijorare atent studiată, mimează preocuparea pitorească, ar face baie, însă nu este peroada aceea...Se uită la mașinile din parcare precum mutu’ la filmele cu Real Estate...

Mă iertați! Copleșit de situație și furat de peisaj, tocmai am descris un cuplu de turiști autentici, care, de regulă, pozează în cei mai puternici oameni în stat. În statul degeaba.

⇒Baba arde și țara se piaptănă

Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 2099 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 01:40

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.