În SUA a fost brevetată „scelerația gravitațională”

În SUA a fost brevetată „scelerația gravitațională”
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

* Se cunoaște că Napoli este noua campioană la fotbal a Italiei! Președintele României a încercat să-i facă-n foi de viță mobilă pe sindicaliștii din învățământ, prin „Metoda Maradona”.

* O femeie din Cluj-Napoca a fost amendată, din cauză că circula fără bilet, cu ajutorul mijloacelor publice de locomoție cerebrală. Faptul că doamna își uitase abonamentul acasă în acea zi, nu i-a înduplecat pe „hingheri”. Ba mai mult, din exces de zer, aceștia au vrut s-o amendeze și pentru amnezie deliberată în formă excacerbată și insultătoare, o infracțiune pentru care... aaa... în... a... Malayezia, adică mai ales în Pakistan...

* Îndrăznețul și ingeniosul site de știri importante pentru viața omului ziare.com a ajuns la terifianta concluzie că nu trebuie să ne neglijăm sănătatea mintală. Însăși această semirevelație este dovada vie și nevătămată că, din când în când, ca să nu se prindă lumea că nu știu unde se află Săpoca, cei din redacția acestei publicații îi reamintesc Cititorimii că Întorsătura Bulăului este o clinică de maximă siguranță buzoiană cu sediul social în Covasna.

* Cel mai puternic om al Planetei, Arnold Jvarță... Scuzați clișeul și confuzia! Așadar, președintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, a recidivat! S-a împiedicat și a căzut, în timpul unei ceremonii militare desfășurate în Colorado Springs. Meteorologii prezenți la eveniment au emis un cod de culoare incertă, după ce-au constatat că accelerația gravitațională rotunjită din zonă este de 10 metri pe secundă la pătrat, în timp ce văzduhul avea un aspect plăcut. Sau, cum spun brancardierii rezervați, în Colorado Springs era un cer așa de senil, încât se vedeau munții Făgăraș, creșterea economică din România, fluturașul de la pensia specială a lui Nicușor ChoockăNoris și Turnul Chindiei din Târgoviște. Singurul regret al lui Biden este acela că, fiind preocpupat să revină la poziția verticală, adică aia consacrată de antropologii de la Casa Albă, a uitat să dea mâna cu Nimeni.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 2816 ori Ultima modificare Vineri, 02 Iunie 2023 12:40

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.