Cultura nu știe carte

Cultura nu știe carte
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

* Gata, s-au luat! Primarul unui oraș din Mexic s-a însurat cu un crocodil. A fost o petrecere de nuntă cum rar s-a văzut, cu multă emoție și cu...dar. Nu întâmplător l-au tot sâcâit pe mire cu întrebarea: "Dar cum i-ai  cerut mâna?!". La îndemnul nuntașilor "Să se pupe mirii!", primarul s-a eschivat, pe motiv că mireasa, respectiv crocodilul, nu părea a fi în apele sale. Slavă Domnului că în Mexic nu există obiceiul de a fi furată mireasa! Că nu știu câți s-ar fi prins de originea indigestiei crocodilului, plus că numai de prezența SMURD-ului n-aveau ei chef.

 * Revoluție pe piața oftalmologică din România! Au apărut ochelarii cu lentile progresiste. Cu ajutorul lor poți privi înapoi, ca să poți spune că, înainte, era mai bine. Întrebat de către unul dintre reporterii noștri speciali ce părere are despre această invenție, îndrăgitul profesor de demografie prost înțeleasă Cristi Borcea a spus că, din rațiuni conservatoare, el preferă lentilele de contact sexual.

* Potrivit unui site de știri din cale-afară de serioase, "ministrul Culturii, Raluca Turcan, anunță legea prin care copiii cu părinți plecați în afara țării pot beneficia de ajutor de la stat în valoare totală de 150 de milioane de euro".

Ce legătură are inițiativa guvernului cu Cultura?! Nu sunt sigur, dar presupun ca doamna Raluca Turcan este cea care i-a asigurat pe copii că vor primi și creioane colorate, ca sa poată să le deseneze mustăți personajelor istorice si nu numai care apar în cărțile de istorie.

* Pentru mine, beneficiile frunzăririi tabloidelor sunt foarte mari și greu de cuantificat. De pildă, Click.ro îmi aduce la cunoștință: "Legat de tăiatul unghiilor, există o mulțime de superstiții. Potrivit credințelor populare, se crede că nu este bine să-ți tai unghiile noaptea".

Vă mărturisesc că, ultima dată când am încercat să-mi tai unghiile noaptea, am adormit și am visat ca un vecin de scară m-a invitat să mă înscriu în Oja Masonică.

* CFR Călători a introdus și lansat Trenurile Soarelui. La ele te poți uita, dacă n-ar întârzia.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1372 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 01:37

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.