Țara lui Iohannis, CSAT fără câini

Țara lui Iohannis, CSAT fără câini
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

* Doamne, dar cusurgii mai sunt unii! Nici n-au apucat Iohannis și ceilalți din CSAT să le doneze ucrainenilor sistemul ăla Patriot, că doamna Clotilde Armand a și cerut renumărarea miliardului de euro. Aș fi înțeles dacă aceeași doamnă i-ar fi cerut lui Klaus Iohannis rejucarea meciului România - Ucraina... Mă rog, n-aș fi înțeles, dar nu știam cum să fac să mă prefac că nu m-am prins cât de multă grijă are președintele României de poporul său. Așa cum unii microbiști țin la echipa lor de suflet încă din pântecele mamei, tot asa și Iohannis ține la poporul român încă din fragedă porunceaușie. Cel mai mare regret al îngrijoratului de la Cotroceni este acela că, atunci când era copil de mingi, nu prea a avut cu ce să se joace, din cauză că familia sa nu se prea ajungea cu banii. Din cauza asta, micuțul Klaus s-a numărat printre puținii copii care nu s-au putut juca cu Patriotul prin bătătură. Singurul joc pe care și l-a permis era "De-a v-ați ascunselea". Copiii din anturajul său se ascundeau, iar el, Klaus, punea mâinile la ochi și număra până la un miliard, după care striga infantil și ingenuu: "Cine nu-i gata îi donăm bani cu lopata!". De unde și bănuiala experților că Iohannis era generos cu vecinii din mahala încă de mic. Săracu'!

* Klaus Iohannis și-a anunțat retragerea candidaturii pentru funcția de secretar general al NATO.

Explicația dată de președinte este oarecum surprinzătoare, în sensul că ne așteptam la așa ceva, dar nici chiar așa: "Am decis să mă retrag. Ideea mi-a venit în ședința CSAT, când l-am auzit pe un ministru spunând că mai nimerit pentru acea funcție este domnul Rutte, deoarece numele dânsului rimează cu ceva mult mai interesant decât posibilitatea ca eu să ajung să figurez pe statul de plată de la NATO."

* Ziua de miercuri a fost una specială pentru jandarmii constănțeni din Neptun. Aceștia au salvat o lebădă, după ce pasărea a rămas agățată într-un cârlig de pescuit. Sărmana lebădă e traumatizată. Dar nu de rănile provocate de cârlig, ci de gândul că medicilor din Neptun le-ar putea trece prin cap s-o trimită în străinătate, la Viena, "pentru investigații amănunțite".

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Conținutul este proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 2190 ori Ultima modificare Duminică, 23 Iunie 2024 05:49

6 comentarii

 • postat de Iulian
  Sâmbătă, 22 Iunie 2024 12:58
  95.76.32.***
  Pe lebede înnapoi, în rest e bine.
  0
  1
 • postat de Iulian
  Sâmbătă, 22 Iunie 2024 09:59
  95.76.32.***
  La Soare te poți uita (cu masca de sudură), dar la dânșii ba...pa pa, eu am votat pe Lună, Luna e în Schengen aerian.
  0
  0
 • postat de Iulian
  Sâmbătă, 22 Iunie 2024 09:32
  95.76.32.***
  Dacă ajunge în Viena o să devină gâscă cu pedale.
  1
  0
 • postat de Iulian
  Sâmbătă, 22 Iunie 2024 08:24
  95.76.32.***
  Eu nu mai vreau gunoaie în sectorul unu din Galați, recte Mazepa Ivan Stepanovîci, în Mazepa 2 am un cumătru pe care cei drept sunt invidios.
  0
  1
 • postat de Iulian
  Sâmbătă, 22 Iunie 2024 08:11
  95.76.32.***
  Olandezu sburătorul ar trebui sâ mâ cheme, nu înțeleg,, avem nevoie imediat de un sindicat al bicicliștilor care sărută cu o buză.
  1
  0
 • postat de Iulian
  Sâmbătă, 22 Iunie 2024 02:35
  95.76.32.***
  Păi aveți dreptate pentru că și eu am atenționat-o pe soția mea să mă pupe doar cu o buză, când o necăjesc.
  0
  0

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro