România e ducată, dar nu de ieri, de azi

România e ducată, dar nu de ieri, de azi
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Specialiștii de la NASA, citați de neobosita televiziune CNN, vin cu noi precizări legate de axa de rotație a Pământului, care s-a înclinat din pricina extragerii apei în exces. Oamenii de știință spun că nu doar axa de rotație are de suferit. Din pricina fluxului de turiști români, care curg către Litoral, "Autostrada Soarelui" și-a schimbat denumirea în "Drumul de Centură al Lunii". Din pricina acestei metamorfoze, mulți dintre turiști au ratat litoralul românesc al Mării Negre, ajungând pe litoralul bulgăresc. Tot ce-a găsit de cuviință să facă "Asociația Consumatorilor de Bere din România" a fost să-și desfacă o doză și să tragă un semnal de alarmă: "Beți ce trebuie, că altfel, în loc să poposim la mare, vom ajunge la apă de lemn!"

* Presa serioasă din România Educată a publicat articole ample și istorice despre o tânără olimpică admisă la toate facultățile de medicină din România, care, ce să vezi, vinde roșii la piață, în Buzău! De rușine c-au ajuns să scrie despre asemenea nenorociri, jurnaliștii care au comis imprudența promit răzbunare, pardon de eufemism! Vor scrie reportaje și mai ample despre tânăra de succes din Galați, care, de un an și ceva, face video-chatGPT, 12 cu 24 de cm.

* Din păcate, examenul maturității, așa cum este alintat Bacalaureatul, nu înseamnă doar lapte, miere, căpșuni sau sparanghel. Pentru spălarea și dezinfectarea păcatelor, toți cei care au picat Bac-ul vor fi nevoiți să meargă în penelerinaj la Decca. Liggia Decca.

* Cu ocazia demisiei de la șefia SRI, Eduard Hellvig a rostit aceste cuvinte memorabile, dacă nu vă deranjează clișeul: "Pietrificarea în funcție poate duce la pierderea contactului cu realitatea socială". În replică, Iohannis, împietrit și el de emoție, a zis, cu jumătate de gură: "Am un început de S T A T U I E".

* Presa estivală nu se sfiește să ne anunțe: "Afaceristul Cristian Țânțăreanu a dat cu subsemnatul la DNA". Surse din mafia Autanului ne-au dezvăluit că, înainte de DNA, Țânțăreanu a fost chemat la o dezinsecție de poliție din Sectorul 1.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1581 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 01:33

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.