Transfăgărășanul și egalitatea de gen

Transfăgărășanul și egalitatea de gen
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

* După cum foarte bine știți și după cum rubrica noastră a remarcat de nenumărate ori, Viața e frumoasă. Din păcate, nu se vrea să fie primită la concursurile de Miss. Așa se face că sărmana Viață a ajuns să trăiască rușinea de a se resemna, de pe o zi pe alta. Părinții i-au promis că, dacă învață să recite "Cățeluș cu părul creț", o vor lua în minivacanță, în Olanda. Nu întâmplător au ales această țară. Zilele trecute, am aflat că Viața nu e doar frumoasă, ci și nepermiss de surprinzătoare. Un transsexual a câștigat titlul de Miss Olanda, pentru prima dată în istorie! WOW, așa ceva... Scuzați-mi, rogu-vă, entuziasmul!

  • Antropologii și geografii din Botswana îi spun câștigătoarei concursului de frumusețe "Miss Țările de și mai jos".
  • Imediat după concurs, Miss Olanda s-a înscris în MISSA, pentru că, potrivit mărturisirilor ei, îi plac Yoga și meditația transcendentală contra vântului.
  • Ce știu olandezii despre frumusețile țării noastre?! Că Transalpina este fostul Transfăgărășan.

* Pe rafturile supermarketurilor din Țara Soarelui Răsare a apărut noua invenție a japonezilor: pepenele de lămâie! E un fel de pepene care seamănă cu pepenele, dar nici cu lămâia nu-i este rușine. La noi, în Moldova, i se spune "pepene pentru începători". E precum "lămâia" care se pune pe parbriz, pentru a semnala că șoferul este începător. În dulcea tradiție românească din arhipelagul nipon, japonezii au început deja să se laude cu "pepenele de lămâie de Dăbuleni". De oriunde l-ai cumpăra, pe etichetă este evocat numele renumitei localități.

* Presa de pretutindeni a consemnat un eveniment istoric: "Joe Biden s-a întâlnit, pentru prima dată, cu Regele Charles al 3-lea, la Castelul Windsor".

Numai că Biden are altă opinie. Potrivit președintelui american, lucrurile stau un pic diferit, în sensul că el știe că s-a întâlnit de mai multe ori cu Charles al 3-lea și, uneori, chiar și cu al patrulea. Nu de puține ori, Biden a dat mâna cu aceștia, chiar dacă ceea ce filmau cameramanii prezenți la fața locului era doar o imagine cu Joe Biden în timp ce se întâlnea cu Nimeni, pentru a da mâna cu aerul. Mai precis, cu Aerul al 3-lea.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1715 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 01:32

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.