Nu căuta țiriacul în carul cu fân! E țeapă

Nu căuta țiriacul în carul cu fân! E țeapă
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

* Ion Țiriac are prostul obicei de a se amesteca brownian, urban și grobian cu plebea participantă la trafic. O face de nevoie și, uneori, din snobism rutier. Acum câteva seri, Ion Țiriac trebuia să ajungă la o Gală a Sportului Rumânesc, cu mașina. A pierdut mult timp în trafic. Așa a realizat că rumânii au prea mulți bani. În loc să-și cumpere elicoptere și farfurii zburătoare identificate, rumânii își iau mașini. Multe. Poate prea multe, cum ar zice Gazeta Sporturilor. Rumâni din București își cumpără mașini, ca să sufoce traficul și să-i facă viața grea și borțoasă lui Ion Țiriac. Să-l șicaneze. Așa fac rumânii: își irosesc indecența la ce nu trebuie. În loc să-și țină banii la saltea pentru a-i zăpăci pe acarieni, rumânii (cum îi place lui Țiriac să-i alinte peiorativ) își cumpără mașini, cu care ies pe stradă pentru a-i ridiculiza și batjocori traiectoria domnului Țiriac. Norocul nostru este că miliardarul are imaginație! În timp ce pierdea timpul în "traficul infernal" din Capitală, acum câteva seri, Ion Țiriac a făcut 3 stadioane, două patinoare și a asfaltat două pasaje rutiere, cu intenții bune. A mai făcut el ceva, dar mi-a sunat ceasul, fiind nevoit să mă trezesc.

* Potrivit unui recent sondaj realizat de Sociopol, românii au încredere în Pompieri, Armată și Biserică. Pe ultimul loc în preferințele românilor se află Parlamentul. Eu cred că nici cu Pompierii lucrurile nu par chiar în regulă. L-am întrebat pe un bun prieten din Bârlad ce părere are despre sondajul Sociopol. Iată răspunsul vasluianului: "Românii au încredere în Pompieri? Pe bune?! Cum să ai încredere într-o categorie socio-profesională care lucrează cu apa chioară?! Hahaha! Să fim serioși!"

* Televiziunea Română va avea un nou canal: TVR Sport. Anunțul a fost făcut de președintele TVR, Dan Turturică, la Gala Sportului Românesc și, cel mai probabil, a fost inspirat de recent lansatul TVR Folclor și de fostul conducător de club de fotbal Gheorghe Ștefan. Pinalti e cel care, pe vremea în care era boss la Ceahlăul Piatra-Neamț, a încercat să reabiliteze și să promoveze valorile autentice, cu ajutorul "folcloristelor", niște frumoase telespectatoare din zonă, care, pentru că TVR FOLCLOR nu exista, se mulțumeau cu TVR Cultural și Hustler TV.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1596 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 02:13

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.