Tarom, filiala Bârlad: "Nu tot ce zboară se mănâncă"

Tarom, filiala Bârlad: "Nu tot ce zboară se mănâncă"
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* E sâmbătă, însă nici măcar asta nu l-a împiedicat pe generalul Ciucă să anunțe că, în ultimele 24 de ore, a mai scris o carte. Glumesc! Pe cea de-a doua n-a scris-o, ci doar a mâzgălit-o. Cartea se numește "Eclerul, încotro?", și îi aparține celebrei bucătărese Jamila, în care personajul principal este o plăcintă de mere, care se înrolează în armată, la popotă. Autoarea a anunțat pe rețelele și rețetele de socializare că-l dă în judecată pe Nicolae Ciucă, pentru defăimare, după ce acesta i-a desenat mustață cu creionul chimic și i-a mâncat mai multe litere importante din rețeta de "Pârjoale moldovenești de Buzău".

* Digi24 se laudă că i-a luat un interviu celebrului economist-profet Nouriel Roubini, în care acesta vorbește despre economia României și care ar fi, vezi Doamne, soluțiile pentru a rezolva problemele economice.

În realitate însă, e doar o abilă mișcare de PR a celor de la Digi, care vor să înceapă filmările la epopeea cinematografică de desene animate "24 de Roubini", în care, deloc surprinzător, va juca și Prelip Keanu Ribbs, în rolul lui Moise (Guran), cel chemat să despartă apele tulburi ale economiei românești în silabe triste.

* Un studiu publicat de Associated Press arată că "numărul americanilor care consumă canabis, zilnic, l-a depășit pentru prima dată pe cel al consumatorilor de alcool."

Cum ar suna concluzia acestui studiu, la două săptămâni, dacă Associated Press și-ar deschide filială în Bârlad?! "Pentru a nu știm câta oară, vă anunțăm cu mândrie și bucurie că numărul americanilor care trăiesc în Bârlad tinde asimptotic și rușinos către ZERO. Din cauza acestei anomalii, dacă ne este permis spiritul de glumă, locuitorii acestei zone istorice sunt nevoiți să le suplinească absența americanilor. Practic, vasluienii beau dublu, mai ales după ce-au aflat de acest necaz statistic, demografic și geografic."

* Guvernul a aprobat un ajutor de stat de aproape jumătate de miliard de lei pentru salvarea companiei TAROM.

Pentru cei care-au deschis televizorul mai târziu, amintesc că, la fel ca TVR, compania TAROM este genul de societate de stat în birourile căreia temperatura este măsurată și exprimată în "grade de rudenie".

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Conținutul este proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 2471 ori Ultima modificare Vineri, 24 Mai 2024 16:29

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro