Radu Mazăre și libertatea de expresie licențioasă

Radu Mazăre și libertatea de expresie licențioasă
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

* Mă tem că ecourile meciului retragerii Generației de Aur a fotbalului românesc nu s-au stins. Pentru că altfel nu-mi pot explica de ce românii care au participat le evenimentul de sâmbătă, fani declarați ai regelui Hagi, se plâng că au un început de statuie.

* CFR intră puternic pe piața semiconductorilor! Special pentru asta, CFR Călători l-a angajat, cu jumătate de normă, pe Emil Boc în funcția de semiconductor de tren.

* Doamnelor, ca să nu zic domnișoarelor și, de ce nu, domnilor, Radu Mazăre, fost primar al orașului Constanța, a fost eliberat din închisoare.

Cu voia dumneavoastră și la cererea iubitorilor de povești așa-zis neverosimile, vă prezint un scurt și modest istoric al trecerii prin viață a lui Radu Mazăre:

- În 2017, Radu Mazăre a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu suspendare. Echipa sa de PR, imagine și creație publicitară a numit-o "pârnaie simbolică".

- Cu 6 ani în urmă, Radu Mazăre a fugit în Madagascar, ca să scape de pușcărie. E un fel de a spune c-a fugit, pentru că Mazăre a zburat cu o cursă Bulău Cost.

- În spiritul ludic care l-a consacrat încă de pe vremea în care participa la evenimentele mondene, deghizat în fel de fel de personaje exotice și istorice, Mazăre a deschis în capitala Antananarivo un muzeu al Madagascarului alegoric.

- Neștiind ce să facă după fuga lui Radu Mazăre în Madagascar, organele abilitate și debusolate ale legii l-au arestat pe fostul primar în lipsă. Cam ca atunci când Maria Grapini a refuzat postul de ministru de interne, deși n-o propusese nimeni. Sau când Iohannis s-a declarat intelectual, în pofida faptului că el abia reușea să mimeze îngrijorarea după dictare.

- Întrebat de către jurnaliști de ce l-a lăsat pe Mazăre să fugă în Madagascar, un polițist a făcut lumină în acest caz: "Nu avem dezacord de extrădare cu această țară. Până și Horea, Brenciu, Cloșca și Cătălin Crișan a plecat în Costa Rica și nimeni nu mai s-a mirat, așa cum faceți dumneavoastră."

- Și totuși, în 2019, Radu Mazăre a fost prins, în Madagascar. Prima personalitate care a comentat evenimentul, arătându-și empatia față de baronul Radu Mazăre, a fost Viorica Dăncilă: "De fapt, el n-a fugit din România, ci a fost scos din context, iar ex-trădarea este fosta sa iubită pe care a avut-o."

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Conținutul este proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1400 ori Ultima modificare Marți, 28 Mai 2024 15:03

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.