Un eminescolog din Galați a rescris „Memento Nori”

Un eminescolog din Galați a rescris „Memento Nori”
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

* Schimbările climatice efectuate de Gigi Becali la pauza meciului FCSB - FC Voluntari încă fac victime și nasc prozeliți. Digi24 tocmai a anunțat, acu' două zile, că după vara cea mai fierbinte a anului 2023, care a fost cea mai călduroasă din istorie, în 2024 vom avea cea mai călduroasă vară din istorie, geografie și lobotomie. Trăiască Cupola de Foc!

* Vremea ploioasă de la Galați din ultimele zile îi inspiră până şi pe poeții dadaiști începători din orașul cu același nume. Un fost mete-urolog din Țiglina 1, actualmente epigramist și poet pensionar, a rescris celebrul poem eminescian "Memento nori", în aceeași zi în care ANM a emis o avertizare de tip cod galben de vreme rea, dar bună pentru lirică romantică și ginecologică.

* Slavă Domnului că Administrația Națională de Meteorologie a descoperit codurile de avertizare de vreme rea și neagră la suflet! Altfel, cred că ne-am fi uitat la ploaie... precum pacienții la ușa Salonului 9, neștiind la ce este bună Apăcalipsa asta și cât de folositoare ne poate fi ea, în vremuri de răstriște.

* Se împlinesc 6 ani de când îndrăgita fugară de succes, fosta ministresă de renume Elena Udrea se lăuda în presă că Netflix îi dă un milion de dolari pentru un film cu ea însăși. Filmul se numește "Și cu sufletul în parai", în pofida faptului că n-a mai fost realizat.

* Profesia de profet nemincinos câștigă din ce în ce mai mulți adepți.

Un admirator al celebrei clarvăzătoare Carmen Hara, originar din Șimleul Silvaniei, pune degetul pe hrană, devenind primul profet român cu abilități de nutriționist. Vicențiu, cum îl alintă vecinii săi din Șimleu, a declarat pentru o publicație de Feng Shui din Capitală: "Nici mâine nu scăpăm de ziua de vineri."

La nici două ore de la publicarea acestei teorii năucitoare, care ne-ar putea schimba definitiv destinul, Consiliul Local Șimleul Silvaniei a propus canonizarea domnului Vicențiu. Acesta a primit din partea unei organizații de mediu din Japonia un aparat foto Canon, cu ajutorul căruia eroul ar trebui să surprindă fenomenul profețit de el în sushi.

Citit 1746 ori Ultima modificare Miercuri, 29 Mai 2024 15:31

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.