Zâmbește, că și mâine ar putea fi mai rău!

Zâmbește, că și mâine ar putea fi mai rău!
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

* Un medic chirurg din Galați aruncă bomba! Să-mi scuzați exprimarea de tabloid, dar nu mi-am dat seama la băutură, bașca încă se simt urmele absenței mele de la concertele de pe Arena Națională. De fapt, chirurgul gălățean s-a lamentat de față cu colegii săi că e un medic cu frica lui Dumnezeu, care, ca toți chirurgii, muncește din greu, ca să aibă ce să pună pe masă la copii. Întrebat de către apropiați dacă masa la care s-a referit este chiar masa de operație, chirurgul din Galați a declarat că regretă echivocul și că e prima oară când se trezește vorbind fără anestezie.

* O maimuță de la Grădina Zoo din Brașov a evadat, alegând, vezi Doamne, libertatea, așa cum este denumit spațiul de după gard. Haios este că, după un minut, cimpanzeul s-a răzgândit, pentru că nu mai vedea grilajul și gratiile în care își petrecuse tinerețea, fapt pentru care s-a întors în habitatul care l-a consacrat. Martorii oculari sunt șocați! Aceștia au mărturisit că n-au mai văzut până acum maimuță să plângă cu lacrimi de crocodil.

* În bine-cunoscuta-i notă a îngrijorării cotidiene, publicația digi24.ro trage un semnal de alamă: "A fost furat cazanul de rachiu al viceprimarului dintr-o comună din județul Cluj!"... O clipă, c-am încurcat borcanele! Asta ar putea fi știrea de mâine. Aia de ieri sună așa: "Gheața din Oceanul Arctic se topește într-un ritm alarmant, dar un virus gigant ar putea fi soluția."

Așa de înspăimântător sună titlul ăsta, încât tot ce-am găsit de cuviință să fac a fost să-l sun pe Leonardo di Caprio și să-i atrag atenția că, dacă n-o făcea pe mortu-n păpușoi la finalul filmului "Titanic", poate că, cine știe, astăzi am fi auzit că până și Prelipceanu ar fi vorbit frumos despre intențiile pe care le are gheața din Oceanul Arctic, despre care se spune că e topită după Babasha, celebrul epigon al influensărului britanic Chris Martin.

* Valencia vrea să instaleze mii de panouri solare în cimitirele din jurul orașului.

Experții spun că cei mai fericiți ar trebui să fie spaniolii care cred într-o viață de apoi mai bună și sustenabilă. Primarul orașului Valencia, cunoscut pentru zgârcenia sa retorică, a declarat: "Încercarea moarte n-are. E un proiect care sperăm să prindă viață."

Responsabilul cu mentenanța spune că, la intrarea în parcurile fotovoltaice din cimitire, va sta scris: "Niciunul nu e de neînlocuit."

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Conținutul este proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1426 ori Ultima modificare Luni, 17 Iunie 2024 14:37

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.