* Inspectoratul pentru Situații de Urgență, cunoscut și sub numele de profet mincinos de ISU din Arafet, a revenit la programul de alarmare, atenționare și înspăimântare a populației majoritare, cu ajutorul sirenelor. Programul a primit și un nume: "Sirenele de miercuri". Ocazie cu care unul dintre cei mai populari medici de scufiță de la Obregia a dezmințit informația conform căreia Raed Arafat ar fi trecut pe la cabinetul său.
* Zgomotul matinal provocat de sirenele de alarmare și băgare în lichituri a sensibilizat multe pături sociale și personalități din România. Îndrăgitul analist fotbalistic de întâmpinare de la Digisport, Ilie Dumitrescu, a declarat: "În legătură cu sirenele de alarmare de ieri, vreau să vă reamintesc că cea mai bună apărare este atacul de panică."
* În comunicatul de presă dat de ISU din Arafet, românii au fost sfătuiți, ca de obicei, să nu intre în panică atunci când vor auzi zgomotul provocat de sirenele de alarmare a populației. Nici nu mai era nevoie de acest sfat, dat fiind că cetățenii din România sunt campioni la păstrarea calmului în astfel de situații de urgență. Este cunoscut faptul statistic că imediat ce aud sirenele, bărbații românii își sună jumătatea mai frumoasă, aflată la serviciu: "Ai auzit?! Hai acasă, că ăsta e semnalul ăla de relansare a natalității! Cum, de unde e zgomotul ăsta?! Draga mea, liniștește-te, că sunt sirenele de alarmare a copulației! Pup!"
* Unul dintre cei mai nepricepuți miniștri de externe ai României, Emil Hurezeanu, taie în carte si carne vie! Cu șaptele de treflă, dacă-mi permiteți o completare infantilă și ludică. Hurezeanu a spus, acu' fo două zile: "Condamnăm încălcările repetate ale spațiului aerian al României." Pe una dintre acele încălcări ale spațiului, Hurezeanu a condamnat-o la muncă silnică în folosul comunității, obligând-o ca măcar pe facebook să respecte standardele comunității de pe rețeaua de socializare și condamnare.
* Mișcat de evenimentele internaționale și de acordul semnat între Zelenski și Trump, mi-am dat în petec. Așa mi-am dat seama cât de fragil emoțional sunt. Concret, ieri am schimbat pământul din glastra în care țin o mușcată. I-am pus pământ rar. Adică, pământ de ăla rar, dar bun. Atât de rar i-am pus pământ și apă bietei mușcate, încât și acum mă mir că n-a răposat.