Contractul pentru e-ticketing, semnat azi

Contractul pentru e-ticketing, semnat azi

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
7 comentarii

Contactul în valoare de 26.151.431 de lei fără TVA, pentru achiziţia sistemelor de taxare automată a titlurilor de călătorie, de informare a pasagerilor şi managementul flotei, sistem care va fi implementat în transportului public local, va fi semnat astăzi. La evenimentul care va avea loc la Primăria municipiului Galaţi vor participa primarul Ionuţ Pucheanu, city managerul Marius Humelnicu şi reprezentanţii Asocierii AEP Ticketing Solutions (Italia) – Certsign SA (România) – Swarco Traffic SRL (România) care a câştigat licitaţia: Giampiero Luzzi (AEP Ticketing Solutions), Radu Enciu şi Cristina Ionita (CertSIGN) şi Liviu Staniloiu şi Dan Cojocaru (Swarco Traffic).

Citit 2718 ori Ultima modificare Marți, 05 Decembrie 2017 18:25

7 comentarii

 • postat de Radu Vineri, 08 Decembrie 2017 18:58 89.136.0.*** Link la comentariu
  0
  0

  Este un lucru necesar dar nu stiu daca pretul acesta este onest.
  In rest conucerea Transurb trebuie sa fie intransigenta cu bosketarii rau mirositori, care se urca in autobuze fara nicin stres.

  Raportează
 • postat de gigel Vineri, 08 Decembrie 2017 08:39 5.2.208.*** Link la comentariu
  1
  1

  nu inteleg de ce nu se acceseaza fonduri europene nerambusabile ???
  de ce suntem nevoiti sa platim rate ?
  cumva e ceva necurat la mijloc domnul Pucheanu?
  nu va permiteti sa furati din fonduri si cred ca din aceasta cauza nu le accesati .
  rusine Pucheanu ,nu ai facut nimic de cand ai venit ,multumim tie si partidului din care faci parte imi este scarba

  Raportează
 • postat de Nikolay Miercuri, 06 Decembrie 2017 14:29 217.156.52.*** Link la comentariu
  1
  6

  Problema nu e nici nr de vile si nici daca avem fosile!
  In mod normal pentru intr-o localitate cu rang de municipiu resedinta de judet, aceasta investitie este cumva necesara.
  Totusi, pentru cheltuirea cu atata darnicie (cititi marinimie) a cca 26 milioane RON presupune existenta unor calcule economice de sustenabilitate, eficienta si rentabilitate precum si o durata de viata de exploatare a investitiei in sine.
  Si sa nu uitam ca durata de viata aduce si niste cheltuieli de intretinere si/sau exploatare.
  ...
  Pe langa toate acestea, noi galatenii ca si platitori de taxe si impozite la bugetul municipiului Galati ar trebui cumva sa fim consultati.
  Daca o investitie este foarte mare ar fi normal sa fim consultati, deoarece la urma urmei va scrie "platica" pe noi toti ( ca sa zic si pe copii nostri )

  Raportează
 • postat de dragu Miercuri, 06 Decembrie 2017 13:20 78.96.81.*** Link la comentariu
  2
  8

  daca sistemele de taxare automata vor functiona ca si semafoarele tembele amplasate la Galati, chiar daca in Cluj ele aufost retrase ,dovedindu se a fi doaro afacere aunora, atunci merita sa la anulam pe toate.

  Raportează
 • postat de Cetateanul Miercuri, 06 Decembrie 2017 12:21 199.249.223.*** Link la comentariu
  0
  7

  Doamne ajuta!!! Dar haideti odata si cu introducerea de autobuze/troleibuze noi, dar mai ales tramvaie noi fiindca ne-am saturat de harburile si de vechiturile cu care-i transportati pe galateni in transportul public local. Faceti, munciti si voi mai cu spor, mai cu avant, nu cu lenea-n glanda...ca de lasat lasati impresia unei boli grave: lenea, asta ca sa nu spun ticalosia, nesimtirea. Trece anul, Galatiul cand va beneficia de urmatorul proiect de modernizare implementat, pentru curatarea/modernizarea Galatiului? Si vedeti ca sunt rute in care autobuzele vin/ajung destul de greu, de rar, oamenii asteptand in statii mult si bine cand ei trebuie sa ajunga la munca, la servici foarte repede, la timp; de exemplu ruta Doja - Port sau ruta Cartier Siretu - Port, sta lumea in statie la Casa Rosie cu orele pentru a astepta un autobuz care sa duca oamenii la timp in Port, catre zona Damen Galati, catre zona Capitania Portului Galati si catre ce institutii, companii mai sunt pe acolo.

  Parca cei de la Skoda se angajau chiar ca vor livra pana la sfarsitul anului acesta toate troleibuzele electrice achizitionate de primaria Galati (acelea cand vor ajunge la Galati? Ca la tramvaie noi, moderne nici nu cred ca putem spera prea curand).


  Ce proiecte mai are in lucru, in plan, in proiect primarul, primaria, consilierii locali pentru curatarea Galatiului si pentru modernizarea cartierelor noastre?

  Niste gunoaie de dughene mai demoleaza sau impostorul mincinos e in Laponia, in poala lui Mos Craciun in vacanta? Luati-i la rost pe cei din Consiliul Local (si pe primar) si intrebatii ce mai au de gand sa lucreze, sa faca pentru modernizarea cartierelor noastre? DE CE IN PRAG DE SARBATORI NUMAI ANUMITE CARTIERE SE POT BUCURA DE MODERNIZARILE CARE AU AVUT LOC IN CARTIERELE LOR PRIN TOATA CURATIREA CARE A AVUT LOC PRIN DEMOLAREA GUNOAIELOR DE DUGHENE IMPUTITE, IAR ALTII, CEILALTI SUNT TINUTI, TORTURATI IN CONTINUARE CU PASTRAREA GUNOIULUI DE DUGHENE MIZERABILE DE ASA-ZISE GARAJE SI TOT FELUL DE SPELUNCI MIZERABILE?

  Se aude domnu Pucheanu? Se aude consilieri locali PSD, ALDE, PNL, PMP, USR, etc.???
  Nimanui din fruntea Galatiului nu-i mai pasa de curatarea si de modernizarea Galatiului? Au intrat alesii in febra sarbatorilor si-l asteapta pe Mos Craciun, iar de muncit nu mai munceste nici unul?


  Cand se vor pune pe treaba pentru a mai curata inca un cartier de toate dughenele imputite?

  Raportează
 • postat de Antifosila Miercuri, 06 Decembrie 2017 08:54 5.13.163.*** Link la comentariu
  0
  12

  Dacă Primăria va permite ca implementarea noului sistem să fie făcută de aceleași fosile infiltrate în Transurb pe vremea lui Durbacă, rezultatul e clar de pe-acum: tocmai am pierdut douăj' șase de milioane!

  Raportează
 • postat de HAHAHA Miercuri, 06 Decembrie 2017 08:44 194.105.20.*** Link la comentariu
  3
  2

  Inca 2-3 vile in Galati !!!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.