Evaluaţi acest articol
(21 voturi)
2 comentarii

UPDATE - Este oficial! Rocadă la vârful Prefecturii

Biroul de Presă al Guvernului a anunţat, în această seară, eliberarea din funcţia de prefect a lui Gabriel-Aurelian Panaitescu şi readucerea lui Dorin Otrocol la vârful instituţiei.

"(...) exercitarea, cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, a funcţiei publice de prefect al judeţului Galaţi, de către Otrocol Dorin, respectiv aplicarea mobilităţii pentru Panaitescu Gabriel-Aurelian din funcţia publică de prefect al judeţului Galaţi în funcţia publică de inspector guvernamental". La pachet, Executivul a decis eliberarea din funcţie a prefectului de Brăila, Mădălina Cochino, şi înlocuirea acesteia cu George-Adrian Paladi, precum şi înlocuirea subprefectului judeţului Botoşani.

..................................................................................

Guvernul a decis, în şedinţa de astăzi, schimbarea din funcţie a prefectului de Galaţi, Gabriel Aurelian Panaitescu, potrivit unor surse.

Locul acestuia ar urma să fie luat de către Dorin Otrocol, cel care a ocupat fotoliul de prefect înainte ca Guvernul tehnocrat să îl înlocuiască cu Panaitescu.

Vom reveni.

Citit 8253 ori Ultima modificare Joi, 07 Decembrie 2017 12:15

2 comentarii

 • postat de Taranu Taran Miercuri, 06 Decembrie 2017 19:23 93.122.249.*** Link la comentariu
  10
  13

  Noul prefect poate va veni si in satul Plesa comuna Beresti Meria sa vada de cati ani si cat de mult este stricat asfaltul mai ales din centrul satului de la Scoala pana la marginea satului spre drumul ce duce in comuna Malusteni judetul Vaslui si acesti cetateni platesc taxe si impozite in fiecare an si sunt votanti fideli ai PSD-ului .

  Raportează
 • postat de aLEX Miercuri, 06 Decembrie 2017 17:09 5.13.188.*** Link la comentariu
  3
  39

  Fara sa puti a PSD, nu pupi functie administrativa gras remunerata.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.