NOILE TROLEIBUZE ale Galaţiului, pe trasee

NOILE TROLEIBUZE ale Galaţiului, pe trasee
Evaluaţi acest articol
(42 voturi)

În acest weekend, noile troleibuze ale Galaţiului, achiziţionate de Primărie de la Skoda Electric, vor fi scoase pe trasee pentru probe şi rodajul specific autovehiculelor noi. Deocamdată, noile mijloace de transport în comun vor circula fără călători, anunţă Transurb.

„Sâmbătă, 9 decembrie, se vor efectua probe tehnice pentru un număr de şase troleibuze, iar duminică, 10 decembrie, vor ieşi în traseu 12 troleibuze. Acestea vor circula fără călători, pe tot parcursul celor două zile, deplasându-se pe reţeaua dedicată transportului public din Galaţi. Odată cu sosirea primelor troleibuze, în data de 6 noiembrie 2017, a ajuns şi o echipă de specialişti din Cehia care au testat troleibuzele pe reţeaua locală în vederea reglării parametrilor tehnici şi adaptării echipamentelor electrice. De asemenea, precizăm că, atât personalul de întreţinere, cât şi conducătorii auto, care îşi vor desfăşura activitatea pe noile troleibuze, au fost instruiţi de către un reprezentant al Skoda Electric a.s.”, au transmis reprezentanţii Transurb.

Aceştia amintesc că Primăria Galaţi şi Skoda Electric au semnat, pe data de 16 martie, contractul în valoare de 5.567.784.07 de euro pentru achiziţia celor 14 troleibuze noi, preţ care include şi consumabilele, şi piesele de schimb pentru o perioadă de 36 de luni, ce reprezintă, de altfel, şi perioada de garanţie. Deşi, potrivit calendarului iniţial, termenul de livrare era de zece luni, cele 14 troleibuze au ajuns deja la Galaţi.

Citit 11600 ori Ultima modificare Sâmbătă, 09 Decembrie 2017 02:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.