Evaluaţi acest articol
(26 voturi)
17 comentarii

„Cu siguranţă vor creşte impozitele şi taxele celor care deţin garaje. Vom veni cu propunerea în faţa Consiliului Local”, a declarat primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, într-o emisiune tv. Aceasta ar putea fi, susţine edilul, una dintre formele de compensare a găurii de aproximativ 6-7 milioane de euro pe care o va provoca în bugetul local „revoluţia fiscală” a Guvernului.
Sunt avute în vedere şi alte măsuri: „Cel mai probabil, anul viitor vom începe printr-o oarecare diminuare, cred, a salariilor angajaţilor Primăriei Galaţi. E una dintre opţiuni. A doua opţiune ar fi să încercăm să drămăluim şi mai bine banii pe care îi avem, şi anume să mai tăiem pe ici, pe colo, ca investiţiile să poată merge înainte neafectate. O a treia măsură ar fi o oarecare creştere a taxelor şi a impozitelor locale, pe anumite zone. Mă bazez şi sper ca Guvernul României să găsească rapid forme de compensare pentru această diminuare care nu afectează doar Galaţiul, ci întreaga ţară”, a precizat edilul.

Citit 5229 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Decembrie 2017 17:33

17 comentarii

 • postat de timofte ion Sâmbătă, 23 Decembrie 2017 12:49 5.13.171.*** Link la comentariu
  0
  0

  sa dispara maidanezi si garajele din galati odata pentru totdeauna ,dar daca se poate in acest mandat domnule primar al frumosului oras galati.ma repet fara suparare DACA SE POATE IN TIMPUL CARE A MAI RAMAS DIN MANDATUL DUMNEAVOAST5RA./La multi ani.

  Raportează
 • postat de Ori la bal, ori la spital ! Sâmbătă, 09 Decembrie 2017 18:33 188.166.47.*** Link la comentariu
  3
  10

  Este interesant cum, acesti ,,urbanisti'' inraiti, fie ei simpli comentatori sau...ziaristi, care arunca cu injurii si jigniri isterice chiar aici, pe paginile acestui ziar au o problema doar cu fostele maxi-taxi, cu chiscurile si cu...garajele.
  Este interesant cum de nu se revolta nici un ,,european'' gospodar de pe aici, impotriva faptului ca Galatiul este, efectiv, devastat de proprietarii de autoturisme care, pe linga faptul ca unii dintre ei ne masacreaza (nepedepsiti) pe strazi, pe trecerile de pietoni sau pe trotuare...altii, o maaare parte dintre ei, pur si simplu...AU RUINAT ORASUL CU MASINILE PARCATE IMPOTRIVA TUTUROR LEGILOR SI REGULILOR SI A BUNULUI-SIMT... Tot orasul...bordurile...trotuarele...spatiile verzi...parcurile..absolut tot, este devastat si ruinat si distrus de acesti europeni, gospodari, civilizati, detinatori de fiare vechi care, din masinile lor personale sau de firma, parcate in aleea de acces in scara blocului, arunca (pe blat, fin...!!!) sacosa cu gunoi, langa roata masinii, tomberonul fiind prea departe si prea ofensator pentru simturile lor fine de europeni civilizati ...

  Despre ,,iubitorii de animale'' care au infestat orasul cu cainii pe care ii aduna, ii inmultesc si ii hranesc pe domeniul public si care ne pun (si ei) in pericol viata si sanatatea sau despre detinatorii de tot felul de ,,extensii'' (cu destinatii care mai de care mai naucitoare) pe la parterul tuturor blocurilor din oras, nu se revolta niciun ziarist sau comentator pro-occidental, gospodar si civilizat ...

  Raportează
 • postat de @Cornelius baiatu mamii Sâmbătă, 09 Decembrie 2017 12:22 185.117.215.*** Link la comentariu
  10
  7

  I-auziti la corneliu ce comparatie face. I-a uitati ce alaturare face. Asta e dovada clara ca acele cosmelii imputite numite doar de ei cocalarii "garaje", numai "garaje" nu erau ci erau buticuri, ateliere si tot felul de sedii in care ei aveau cine stie ce afaceri.

  Cum draq bai nene sa enumeri(sa compari) lucruri diferite...ca niste sedii de firma (probabil evazioniste, insolvente) si/cu niste dughene imputite, mizerabile, nespalate de "garaje? Asta e de rasul curcilor. Cocalarii incep sa se smiorcaie fiindca li se vede amenintat cu suprataxarea (pe masura) mocirla, gunoiul, dugheana imputita, mizerabila in care se scaldau ei precum porcii, vizuinile mizerabile de sobolani in care se bagau ei recum niste ligioane, precum niste "mandre" lighioane fiindca ei cocalarii se mai si mandreau cu gunoiul lor si ziceau ca ceilalti sunt invidiosi pe ei (posesorii de rahati gen "garaje"). Astora le trebuie tratament intravenos, perfuzii ceva de domeniul spitalului 9.

  I-auziti, mai, zurgalai! S-a trezit si... - GO ON, Olivia STEER...

  Cineva mai jos spunea sa le fie taxat, impozitat dugheanma imputita cu 1500 - 3000 - 5000 RON per an, insa eu zic ca mai bine sa le fie impozitate, taxate dughenele imputite de cocalari cu peste 1500 - 3000 - 5000 EUR per an, fiindca mofturilor lor mizerabile prin care sunt afectati si ceilalti locuitori, cei ce vor civilizatie, curatenie, curatire, modernizare sunt afectati de pastrarea GUNOIULUI COCALARILOR DE TIP "GARAJ", SPELUNCA, GUNOI, MIZERIE.

  TAXAREA/IMPOZITAREA GUGHENELOR IMPUTITE DE "GARAJE" CU 1500 - 3000 - 5000 EUR PER AN, STIMATI ALESI LOCALI...SI ASA VOM AVEA MAI MULTI BANI LA BUGETUL LOCAL PE GUNOIUL VENERAT DE NISTE MARLANI, GUNOI CE LE AFECTEAZA NIVELUL DE TRAI AL CELOR CE VOR SA AIBA CIVILIZATIE, CURATENIE, MODERNIZARE IN CARTIERELE LOR.

  CREATI LA MARGINEA GALATIULUI NISTE SCORBURI, NISTE VAGAUNI UNDE SA SE VIRE, UNDE SA SE PITEASCA EI SI MIZERIILE LOR PRECUM LIGHIOANELE, PRECUM SOBOLANII, NU IN ORAS.


  CORNELIUS ARE FRISOANE CA V-A TREBUI SA PLATEASCA MAI MULT PENTRU GUNOIUL LUI DE SPELUNCA IMPUTITA DE "GARAJ".

  Raportează
 • postat de Galateanul Vineri, 08 Decembrie 2017 19:37 79.116.97.*** Link la comentariu
  11
  12

  In poza atasata articolului se pot vedea foarte usor cele 108 garaje (conform surselor oficiale - Primaria Galati) din Tiglina II, intre blocurile M1, F1, B3, C13, C14, C15 si E6. Aceste garaje au scapat de buldozerele lui Pucheanu pentru ca: CINEVA are macar un garaj ori CINEVA a trebuit sa NU mai aiba garaj, in timp ce garajele paralele cu gardul Liceului Pedagogic, care au fost amplasate in spatele fotografului au fost facute una cu pamantul si asa a ramas terenul eliberat de constructiile hidoase si mizere. Vorba lui Toma Caragiu: N-ai cumva pe cineva, undeva ?????

  Raportează
 • postat de Locatarul de la bloc Vineri, 08 Decembrie 2017 16:32 79.116.97.*** Link la comentariu
  9
  15

  Poate dispar odata si cea mai mare aglomerare de mizerii de garaje din Galati. Cea din Tiglina II, in spatele blocurilor M1, F1 si B3, unde sunt 107 garaje (dupa evidentele Primariei Galati). Si exemplele pot continua usor la o scara mai mica, in toate cartierele orasului.

  Raportează
 • postat de corneliu Vineri, 08 Decembrie 2017 14:32 90.95.120.*** Link la comentariu
  9
  8

  Cand s-au impozitat apartamentele sediu de firma pana la de zece ori toti s-au bucurat. Noi am inchis sediile! Acum garajele. Urmeaza centralele individuale.

  Raportează
 • postat de contribuabil Vineri, 08 Decembrie 2017 10:00 188.24.216.*** Link la comentariu
  5
  13

  Atotștiutorilor , nu am garaj,dar pentru informarea voastra sa stiti ca impozitul pe garaj e mai mare ca la apartament.garajul poate fi a doua sau chiar a treia proprietate si are regim 150% sau chiar 200% fata de prima proprietate.se plateste mai mult ca la apartament.asta inseamna cel putin dublul celor 150 ron ptr locul de parcare.si....platiti impoziele la inceput de an daca tot aveti pretentii.eu unul v-as taxa la sfarsit de an pentru anul viitor.asa se poate sti clar ce se aduna la buget din timp.nu msi xic de cei care au ani restante.nu va msi bucursti la moartea caprei vecinilor.răi, răi, răi....

  Raportează
 • postat de Cip Ciprian Vineri, 08 Decembrie 2017 08:55 82.137.14.*** Link la comentariu
  10
  12

  Unii vor muri de inimă rea sau cu unghia în gât . In loc sa se bucure de viață , ei au o problemă cu garajele , cu murăturile , cu vecinul care se descurcă mai bine decât ei în general și pe care-l invidiază , chiar urăște.
  Ce pot sa zic , nu sunt împotriva demolării garajelor care sunt construite in zonele aglomerate ale orașului , sau unde sunt insuficiente locuri de parcare , dar unii de aici chiar și-au făcut un țel din demolarea garajului lu' vecinu' . Aveți grijă să nu vă explodeze vreo venă pe la cap de la atâta supărare.

  Raportează
 • postat de Bau-bau Vineri, 08 Decembrie 2017 06:05 5.13.139.*** Link la comentariu
  2
  16

  Nu am garaj, nu am masina asa ca ... Dar taxe pe caini crescuti in casa sau in gradina blocului nu se pot pune ...taxe pe rahatii lasati in mijlocul strazii?

  Raportează
 • postat de Garajul: gunoiul paradis al cocalarilor Joi, 07 Decembrie 2017 20:36 193.171.202.*** Link la comentariu
  25
  25

  Bine ar fi sa le creasca taxa pe cotet/spelunca/garaj la 3000 RON pe an sau chiar la 5000 RON pe an si cine mai vrea sa detina un astfel de kkt/rahat/gunoi de asa-zis "garaj" pe domeniul public sa plateasca mofturile astea de adunator de gunoaie.

  PE DOMENIUL PUBLIC SA NU MAI EXISTE COTETE/SPELUNCI/GARAJE CI IN LOCUL LOR SA FIE CONSTRUITE PARCARI SIMPLE, NORMALE, DECENTE PRECUM PARCAREA NOUA CONSTRUITA IN MICRO 19.


  Cand basescu si PDL(PNL) au marit taxele si impozitele si au taiat salariile nu i-a deranjat pe galateni, acum ca fac ceilalti o crestere de taxare a gunoiului de spelunca/garaj au frisoane cocalarii cu dughene/cotete.

  DEMOLATI TOATE MIZERIILE ASTEA DE COSMELII DE ASA-ZISE GARAJE SI IN LOCUL LOR CONSTRUITI LOCURI DE PARCARE DECENTE CARE SA POATA FI INCHIRIATE DE CATRE GALATENI, IAR ACEI BANI DIN CHIRII SA AJUNGA LA BUGETUL LOCAL AL PRIMARIEI GALATI PRIN CARE SA SE FACA, SA FIE FOLOSITI LA ALTE MODERNIZARI A ORASULUI. AR CAM FI CAZUL SA NE CIVILIZAM SI NOI, NU SA MURIM DE BATRANETE PESTE 100 DE ANI TOT AVAND IN ORAS ASTFEL DE GUNOAIE DE MARLANI NUMITE "GARAJE".

  SE AUDE CONSILIERI LOCALI, PRIMAR SI RESTUL DESTEPTILOR DIN ADMINISTRATIA LOCALA? DEMOLATI GUNOAIELE ASTEA DE COTETE SI CONSTRUITI IN LOC PARCARI NOI, MODERNE, DECENTE PRECUM PARCAREA NOUA DIN MICRO 19 A CAROR LOCURI DE PARCARE SA POATA FI INCHIRIATE DE GALATENI, IAR BANII DE PE CHIRII SA AJUNGA LA BUGETUL LOCAL.

  TAXA PE COTET/SPELUNCA/GARAJ SA FIE DE 1500/3000/5000 PER AN.


  Altii pot avea acum de sarbatori cartiere curate, moderne, chiar si cu o simpla modernizare dar au avut noroc si acum beneficiaza de curajul avut de altii care au pus osul la treaba si le-au curatat/modernizat cartierele...in micro 19, in Complex Ancora, in Micro 18 langa acel Penny, etc. Numai acest "destepti" de alesi locali stau ascunsi la cutie nefacand nimic bun in oras, nemodernizand nimic doar ca sa nu-i supere nici pe unii nici pe altii. Ce porcarie, in ritmul asta nu vom vedea niciodata intregul oras modernizat.

  Raportează
 • postat de ion ionescu Joi, 07 Decembrie 2017 18:59 5.13.182.*** Link la comentariu
  13
  19

  la parcarile cu plata... in aer liber... taxa se dorea sa fie MINIM 150 lei !!!!

  LA GARAJE CAT PLATESC ???

  Raportează
 • postat de IULIAN SPICU Joi, 07 Decembrie 2017 18:43 89.137.30.*** Link la comentariu
  20
  12

  CEL MAI BINE SA CREASCA IMPOZITUU SI SA NU IL DARAME ETC....

  Raportează
 • postat de eu Joi, 07 Decembrie 2017 18:03 95.76.1.*** Link la comentariu
  13
  22

  si asa impozitul pe o chichineata de garaj de aprox. 4 mp este cat la un apart cu 3 camere..mai scump -dublu fatza de Bucuresti !

  Raportează
 • postat de Marinica Italy Joi, 07 Decembrie 2017 17:16 82.137.15.*** Link la comentariu
  19
  21

  Mai aveti cotete in galati an anul 2017?

  Raportează
 • postat de ION Joi, 07 Decembrie 2017 13:29 188.24.237.*** Link la comentariu
  22
  42

  Cea mai buna idee sa fie daramate si sa se construiasca parcari in locul lor .Oricum in garaje ei au mutat bucatariile. .Primarul actual la galati de cand este in functie nu a reusit sa taie nici iarba intre blocuri dar sa mai faca parcari RUSINE!

  Raportează
 • postat de nicolae Joi, 07 Decembrie 2017 10:35 95.76.32.*** Link la comentariu
  5
  53

  Dar vilele ,casoaiele,domeniile si jeep-urile nababilor cum vor fi impozitate ?

  Raportează
 • postat de HAHAHA Joi, 07 Decembrie 2017 08:45 194.105.20.*** Link la comentariu
  9
  42

  Biruri, Biruri, Biruri !!!!! Sunt curios cand va aparea impozitul pe aerul respirat ?!!!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.