Petrecere de REVELION lângă Stadionul Dunărea. Ce VEDETE ar putea CONCERTA

Petrecere de REVELION lângă Stadionul Dunărea. Ce VEDETE ar putea CONCERTA
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

Alex Velea, Horia Brenciu, Grasu XXL, BUG Mafia, Raluka, Loredana, Feli, Vama, Inna, Mandinga, Călin Geambaşu, Andra, Holograf, Direcţia 5, aceasta este lista stabilită pe Primăria municipiului Galaţi din care vor fi aleşi doi artişti sau două trupe care vor concerta de Revelion, la Galaţi, pe platoul de lângă Stadionul Dunărea.

Administraţia locală tocmai a lansat, pe portalul propriu, o achiziţie publică pentru servicii de organizare a evenimentului „Revelion 2018”. Data limită de depunere a ofertelor este 14 decembrie 2017, iar valoarea estimată a contractului este de 168.067 de lei fără TVA, bani de la bugetul local. Criteriul de selecţie va fi preţul cel mai scăzut.

Ce se doreşte

Potrivit caietului de sarcini, obiectivul principal achiziţiei publice îl constituie organizarea petrecerii publice de Revelion prin „asigurarea scenei şi a scenotehnicii necesare, a unui program artistic complex în noaptea dintre ani, precum şi a decorurilor amplasamentului”.

Evenimentul se va desfăşura pe platoul de lângă Stadionul Dunărea, la fel ca anul trecut. Conform documentaţiei, în deschiderea şi închiderea evenimentului, atmosfera va fi întreţinută de un DJ. Un prezentator profesionist va menţine atenţia publicului şi va păstra atmosfera destinsă. Primăria mai cere „minimum doi artişti sau trupe cunoscute la nivel naţional sau internaţional din următoarea listă: Alex Velea, Horia Brenciu, Grasu XXL, BUG Mafia, Raluka, Loredana, Feli, Vama, Inna, Mandinga, Călin Geambaşu, Andra, Holograf, Direcţia 5”. Iar în deschiderea concertelor pop-rock va cânta „o formaţie de muzică uşoară pop-operă ce va crea pentru public o atmosferă de sărbătoare”, se arată în caietul de sarcini. Intrarea în Noul An va fi marcată cu un foc de artificii care trebuie să dureze minimum 15 minute.

Cât a costat anul trecut

Suma pe care administraţia locală este dispusă să o cheltuiască pentru petrecerea publică de Revelion este modestă în comparaţie cu cea de anul trecut. Reamintim că, de Revelion 2017, la Galaţi au concertat Distinto şi Smiley, iar distracţia, cu tot cu focul de artificii, a costat 310.050 de lei fără TVA, bani de la bugetul local.

Citit 11165 ori Ultima modificare Duminică, 10 Decembrie 2017 13:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.