Parcarea supraetajată de la Judeţean, blocată de o contestaţie

Parcarea supraetajată de la Judeţean, blocată de o contestaţie
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Bătălia pentru parcarea supraetajată de la Spitalul Judeţean s-a mutat la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC). Deşi licitaţia s-a încheiat, contractul, care depăşeşte două milioane de euro, nu poate fi atribuit din cauza unei contestaţii formulate de către una dintre firmele care au pierdut licitaţia.

Conform informaţiilor noastre, câştigătoare a licitaţiei a fost declarată asocierea formată din constructorii SC Tancrad SRL şi SC Lemacons SRL. Pe data de 4 ianuarie, însă, SC Hidro Salt B 92 SRL a depus o contestaţie la CNSC, înregistrată cu numărul 3, potrivit site-ului consiliului, care trebuie să o soluţioneze până la finele acestei luni.

Reamintim că, potrivit datelor publicate în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), pentru construcţia parcării supraetajate au concurat două asocieri de firme de construcţii şi un constructor care a înaintat singur o ofertă. Este vorba despre asocierea formată din SC Tancrad SRL şi SC Lemacons SRL din Galaţi, asocierea SC Hidro Salt B 92 SRL - SC Belle Moon SRL (subcontractant) - SC Info Service & Computers SRL (subcontractant) din Bucureşti, precum şi de SC Servland SRL din Galaţi. Parcarea supraetajată, cu demisol şi parter, va avea peste 300 de locuri.

Citit 5708 ori Ultima modificare Vineri, 12 Ianuarie 2018 18:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.