Bătălie mare pentru posturile de generali din Primărie
Foto: Anca Melinte

Bătălie mare pentru posturile de generali din Primărie
Cristi Ochiu, la aceeaşi masă cu primarul Ionuţ Pucheanu
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Consilierul local PSD Vergiliu Vals se numără printre cei cinci candidaţi admişi la concursul de recrutare pentru postul de director general la Direcţia Generală Servicii Comunitare de Utilităţi Publice din cadrul Primăriei Galaţi. În acelaşi timp, Cristi Marian Ochiu este unul dintre cei patru concurenţi la postul de director general la Direcţia Generală Relaţii Publice, Evenimente Publice, Managementul Documentelor.

Concurenţă serioasă pentru posturile de director general rămase libere în cadrul Primăriei, în urma demisiilor lui Laurenţiu Jalbă şi, respectiv, Silviu Bacalum. În vreme ce Jalbă şi Bacalum au concurat de unii singuri pentru posturile respective, succesorii lor vor avea de înfruntat patru şi, respectiv, trei contracandidaţi.

Cinci pe un loc

Primăria municipiului Galaţi a făcut astăzi publică lista persoanelor care şi-au depus dosarele la concursul de recrutare pentru funcţia publică de conducere vacantă de director general - Direcţia Generală Servicii Comunitare de Utilităţi Publice. Conform documentului afişat, au fost declaraţi admişi: Aneta-Mihaela Neştianu, Vasilica-Viorica Corcoţoi, Vergiliu Sorin Vals, Arthur Antoniu şi Gheorghe Năstac, ultimii doi având obligaţia de a-şi completa dosarul de concurs cu originalul cazierului judiciar. A fost respinsă Cristina-Alina Culiţă, pe motiv că nu a făcut dovada vechimii de minimum trei ani în specialitatea studiilor superioare inginereşti absolvite.

Proba scrisă a concursului va avea loc pe 13 februarie la ora 13,00, la sediul Primăriei, din strada Domnească nr. 54, iar după afişarea rezultatelor şi soluţionarea contestaţiilor va fi urmată de interviu.

Patru pe un post

Administraţia locală a făcut publice şi numele candidaţilor ale căror dosare de concurs au fost admise la concursul pentru postul de director general la Direcţia Generală Relaţii Publice, Evenimente Publice, Managementul Documentelor: Alina Cristina Culiţă, Cristi Marian Ochiu, Oana Angelica Pohrib-Moraru şi Marian Adrian Stoica.

Proba scrisă este programată pe 13 februarie, ora 10,00, iar după afişarea rezultatelor şi soluţionarea eventualelor contestaţii va urma interviul.

Favoriţi şi rezistenţă

Zvonurile care circulă în mediul politic îi dau ca favoriţi pentru cele două posturi de director general pe Vergiliu Vals şi, respectiv, Cristi Ochiu. Dar asta nu înseamnă că nu ar putea exista surprize. Rămâne de văzut şi cât de mult vor rezista în funcţii noii directori, în condiţiile în care Silviu Bacalum şi Laurenţiu Jalbă n-au rezistat decât opt şi, respectiv, nouă luni!

În imagine, Vergiliu Vals a condus, anul trecut, şedinţele Consiliului Local timp de trei luni (Foto: Anca Melinte)

Citit 11359 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Februarie 2018 00:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.