Marius Necula: „Absolut toţi din structuri, daţi-vă demisia!”

Marius Necula: „Absolut toţi din structuri, daţi-vă demisia!”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* PD-L revendică şi posturile din administraţie *

În plin dezmăţ politic, generat de demisia miniştrilor PSD din Guvern, senatorul democrat liberal Marius Necula (foto) face un apel la logică politică şi cere ca algoritmul politic negociat între cele două partide să fie dat pe repede înapoi.

Altfel spus, Necula, cel care şi-a şlefuit armele politice ani buni pe tocila de la PSD, cere acum ca toţi directorii instituţiilor deconcentrate numiţi de către PSD să îşi depună, la rândul lor, demisiile.

"Când iei o astfel de decizie la nivel central, normal este să se aplice decizia şi la nivel local. Din informaţiile pe care le am, am vorbit cu colegi de-ai mei, secretari de stat ai PSD, absolut toţi, tocmai pentru ca să nu aibă fricţiuni în partid, au spus: ne-am dat noi, miniştrii,  demisia, hai băieţi, toţi! Absolut toţi din structuri, daţi-vă demisia!", a spus Necula, care a vorbit despre toate aceste funcţii, de la cea de prefect, până la ultimul director al vreunei direcţii.

Acesta a continuat spunând că PSD ar vrea să îşi asume o poziţie eroică şi să înhaţe caimacul de imagine în urma bine-cunoscutului conflict politic, însă fără să cedeze posturile de conducere de care a beneficiat în urma negocierilor cu PDL.

"Nu poţi să iei partea de imagine, să pleci din ministere, în rest toate structurile să rămână ale PSD-ului. Nu se poate aşa ceva. Adică nu mi se pare logic, nu că nu se poate", a mai declarat ieri Necula.

Acesta a spus însă că e vorba doar de propria părere, dar a adus şi argumente în favoarea spuselor sale. "Dacă nu vor vrea să plece, vor rămâne în continuare pe funcţii şi sper să îşi facă treaba. Nu am nimic cu cei care sunt şi profesionişti, pentru că sunt şi oameni care nu au ajuns acolo prin decizie de partid, dar iată, la AJOFM este clar că doamna Grosu (n.r. Elena Grosu, directorul Agenţiei) - toată stima pentru ce a făcut la Romtelecom - dar n-are nici o legătură cu AJOFM. A fost o decizie politică", a conchis Necula.

El a evitat să dea şi alte exemple de directori numiţi politic pe care nu îi consideră potriviţi pentru acele posturi.

Citit 1899 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.