Directorii descentralizatelor rămân pe poziţii

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„Nu am primit momentan nici o informare privind schimbări în organigramă, la nivel de conducere”, a precizat directorul Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică Galaţi, dr. Costinela Georgescu, contactat telefonic în cursul zilei de ieri.

„Eu momentan sunt în concediu în vederea susţinerii tezei de doctorat, dar cu siguranţă, dacă ar fi fost vorba despre astfel de informaţii, le-aş fi primit”, a conchis directorul DJSP.

Nici la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă nu se anunţaseră schimbări, până ieri-după amiază. „Nu am fost anunţaţi despre nici un eveniment de acest fel”, a declarat pentru "Viaţa liberă" directorul coordonator, Elena Grosu.

Am verificat situaţia şi la Casa Judeţeană de Pensii şi alte drepturi de Asigurări Sociale. „Nu ştim ce va fi, dar momentan nu am fost anunţaţi cu privire la vreo schimbare. Însă, repet, ce va fi în continuare nu putem şti”, a spus directorul coordonator Neculai Zburlea.

„În ceea ce priveşte Inspectoratul Teritorial de Muncă, nu s-a anunţat nici o modificare a structurii organizatorice”, a precizat directorul-coordonator Ionel Petrea.

Citit 811 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.