Unde se duc băncile, când dispar din oraş

Unde se duc băncile, când dispar din oraş
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Potrivit Primăriei municipiului Galaţi, o sută de bănci urmează să fie instalate, cât de curând, în parcuri şi în zone intens circulate din oraş. Primarul Ionuţ Pucheanu dă asigurări că băncile care au "dispărut" din cartiere sunt fie recondiţionate în atelierul SC Gospodărire Urbană, fie montate în zone de promenadă sau chiar pe aliniamentul stradal, fie au fost ridicate în urma sesizării cetăţenilor. Gălăţenii pot sesiza mobilierul urban deteriorat pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la Registratura Primăriei municipiului Galaţi cu sediul în strada Domnească nr. 54.

Citit 3287 ori Ultima modificare Miercuri, 14 Februarie 2018 20:04

2 comentarii

 • postat de Petru
  Joi, 15 Februarie 2018 11:47
  86.127.209.***
  Aceste banci din tabla stantata si indoita + lemn de brad sunt de slaba calitate.
  O banca de calitate trebuie sa fie construita din fonta turnata si lemn de esenta tare .
  Noi( de fapt Primaria) am luat din centru bancile din fonta si fag si am pus aceste banci de calitate indoielnica. Acolo in Consiliul Local oare nu mai sunt ingineri care sa spuna ca singurul material care rezista la coroziune este fonta si in caietul de sarcini sa se ceara asa ceva.
  4
  12
  Raportează
 • postat de Recomandare :
  Joi, 15 Februarie 2018 11:18
  185.45.13.***
  Puneti , fratilor banci mari, rezistente si comode cum sunt cele de pe aleea de la P-uri , sau cele din parcul de la elice pe faleza.
  Nu mai amplasati fel de fel de panarami de banci pentru pitici si prescolari !
  0
  13
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.