Cine va construi corpul B al Campusului Cuza

Cine va construi corpul B al Campusului Cuza
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Compania Servland SRL a câştigat licitaţia organizată de Primăria municipiului Galaţi pentru realizarea unui nou corp de clădire în curtea Şcolii generale Nr. 7 - Corpul B al Campusului "Cuza", aşa cum este cunoscut - cu o ofertă de 3.838.691 de lei fără TVA.

Contractul de lucrări, atribuit pe criteriul celui mai scăzut preţ oferit, a fost semnat ieri. Conform Primăriei, din momentul în care va fi dat ordinul de începere a lucrărilor, firma are la dispoziţie 18 luni pentru realizarea investiţiei. Este vorba despre un corp de şcoală cu subsol, parter şi trei etaje, cu nouă săli de clasă, laboratoare de fizică, biologie, chimie, trei clase de informatică, dar şi cu un adăpost de protecţie civilă cu o capacitate de 250 de persoane.

Reamintim că acesta este unul dintre cele şase proiecte de investiţii pentru care Primăria Galaţi a primit finanţare de la Ministerul Dezvoltării Regionale prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală. Suma atrasă de la minister pentru aceste lucrări este de 5.635.664 de lei cu TVA.

Citit 2745 ori Ultima modificare Joi, 15 Februarie 2018 22:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.