Prorectorul Ştefan Baltă s-a înscris în PNL

Prorectorul Ştefan Baltă s-a înscris în PNL
Evaluaţi acest articol
(27 voturi)

Ştefan Baltă, prorectorul Universităţii "Dunărea de Jos" din Galaţi, este membru PNL, începând de ieri. Anunţul a fost făcut de liberali, într-un comunicat de presă, în care au precizat că astfel "PNL Galaţi face un nou pas în direcţia reformării şi împrospătării clasei politice, Ştefan Baltă fiind cunoscut ca o personalitate puternică, un model de profesionalism, un om care s-a implicat cu pasiune în construirea unei carierei universitare, didactice şi ştiinţifice, fără a fi vreodată înregimentat politic".

"Consider că implicarea în politică este obligatorie pentru noua generaţie. A sta pe margine şi a critica în permanenţă lipsa profesionalismului nu este o soluţie. Implicarea reprezintă singura alternativă reală, singura speranţă la o dezvoltare sănătoasă a societăţii noastre. Am cumpănit mult, pentru că, din păcate, politicienii sunt asociaţi în ziua de astăzi cu corupţia. Vreau să vă asigur că voi face tot ce-mi stă în putere pentru ca noua generaţie politică să nu primească o astfel de etichetă", le-a spus Ştefan Baltă membrilor Biroului Executiv al PNL Galaţi, care au aprobat în unanimitate înscrierea sa în partid.

Potrivit informaţiilor noastre, prorectorul Universităţii "Dunărea de Jos" a primit, în urmă cu ceva vreme, invitaţia de a se înscrie în PSD, însă a declinat "oferta". În vârstă de 35 de ani, Ştefan Baltă este unul dintre cei care l-au susţinut pe deputatul Bogdan Rodeanu (USR) atât la locale, când a candidat pentru un mandat de consilier local independent, cât şi la parlamentare.

Citit 3646 ori Ultima modificare Joi, 15 Februarie 2018 22:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.