Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
2 comentarii

Aleşii locali au fost convocaţi, luni, 12 martie 2018, în şedinţă extraordinară pentru completarea unor proiecte de hotărâre privind inventarul bunurilor care alcătuiesc domeniul public şi, respectiv, domeniul privat al municipiului Galaţi. Deciziile sunt necesare pentru completarea documentaţiei privind modernizarea centurii ocolitoare a Galaţiului, proiect aflat acum în evaluare, în vederea obţinerii fondurilor europene.

"Ni s-au cerut lămuriri din partea comisiei de evaluare a acestui proiect. Fiind o suprafaţă extrem de mare pe care am trecut-o din proprietatea municipiului Galaţi către Consiliul Judeţean, era inevitabil să mai apară mici inadvertenţe observate de evaluator şi remediate de către noi astăzi. Sperăm că e ultima dată când va trebui să venim cu hotărâri de Consiliu Local suplimentare şi că, cât de curând, vom avea declarat acest proiect eligibil şi ne vom putea ocupa de următorii paşi şi anume licitaţia pentru proiectare şi execuţia lucrărilor", a declarat primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu.

Citit 1586 ori Ultima modificare Luni, 12 Martie 2018 17:34

2 comentarii

 • postat de macarie banu Miercuri, 14 Martie 2018 10:42 78.97.221.*** Link la comentariu
  1
  1

  bre alesii locali.....unsorile sfintilor pe pamant.....cand ne dati bre Cavoul Roman??!!!. Dati-ne baaa Cavoul Roman ca se face anul acush de cand il tot cautati........sau este doar o lucrare care inghite bani doar pe hartie,ca multe altele?!!! .Asta se numeste frauda. Ca de lucrat nu mai lucreaza nimeni de multe luni bune.

  Raportează
 • postat de Gabriela Luni, 12 Martie 2018 20:17 197.231.221.*** Link la comentariu
  3
  14

  Speram ca anul acesta sa inceapa construirea/modernizarea efectiva a centurii ocolitoare a Galatiului si astfel sa avem si noi in sfarsit o centura ocolitoare demna de un oras european.

  Speram ca nu o vor lalai la nesfarsit...

  Speram ca cine va castiga licitatia...firma/companie sau asociere de firme sa nu lucreze amatoreste cu 2-3 muncitori ci sa vedem muncitori pe toata suprafata/lungimea proiectului... Unii sa lucreze la extinderea benzilor carosabilului, altii sa fie, sa lucreze in acelasi timp la construirea podului cu hobane ce va fi in componenta centurii, in zona Filesti. Suntem in luna februarie, deci speram ca prin vara, pe la inceputul verii sau spre toamna sa se si vada prima cupa de excavator plina cu pamant la locul santierului.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.