O gălăţeancă, reprezentant în STOA!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Adriana Ţicău, aleasă între cei 13 deputaţi europeni în noul organism *

“Multe dintre problemele la care Parlamentul European (PE) este astăzi chemat să răspundă au o dimensiune ştiinţifică şi tehnologică. De aceea, PE a creat STOA, care are rolul de a fundamenta din punct de vedere ştiinţific, prin studii de impact şi prin evaluarea opţiunilor strategice, proiectele legislative care urmează să fie discutate în comisiile parlamentare” – ne-a declarat europarlamentara gălăţeană Adriana Ţicău.

Eurodeputata a fost desemnată de către Comisia de Transport şi Turism (TRAN) a Parlamentului European să o reprezinte în STOA (“Evaluare ştiinţifică şi tehnologică - Opţiuni pentru Parlamentul European” -  un organism oficial al Parlamentului European a cărui activitate se desfăşoară în parteneriat cu institute de cercetare şi universităţi). Joi, Adriana Ticau a participat  la intalnirea de constituire a Comitetului STOA.

Vicepreşedintele Parlamentului European şi 13 deputaţi europeni sunt numiţi de către şase comisii ale Parlamentului să reprezinte această instituţie europeană în Comitetul STOA.

Citit 535 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.