UPDATE | Un singur concurent pentru funcţia de director în Primăria Galați a trecut de proba scrisă

UPDATE | Un singur concurent pentru funcţia de director în Primăria Galați a trecut de proba scrisă
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

UPDATE, miercuri, 21 martie 2018: Cristi Marian Ochiu, fostul director executiv al Fundaţiei Comunitare Galaţi, s-a descurcat mai bine la interviu, decât la proba scrisă pentru municipiului Galaţi pentru postul de director general al Direcţiei Generale Relaţii Publice, Evenimente Publice, Managementul Documentelor.

Candidatul a obţinut, astăzi, 93 de puncte la interviu, în vreme ce la proba scrisă a luat 78,3 puncte, după ce, la primul concurs de recrutare, organizat în februarie, a fost respins nereuşind să treacă de punctajum minim de 70 de puncte. Rămâne de văzut când va începe activitatea.


Cu 78,3 puncte, Cristi Marian Ochiu este singurul concurent declarat admis în urma probei scrise susţinute ieri în cadrul concursului de recrutare organizat de Primăria Galaţi pentru postul de director general al Direcţiei Generale Relaţii Publice, Evenimente Publice, Managementul Documentelor.

În ceea ce-i priveşte pe contracandidaţii săi, Oana Angelica Pohrib-Moraru a obţinut 41 de puncte, fiind respinsă, iar Marian Adrian Stoica a fost absent. Dacă în urma contestaţiilor situaţia nu se va schimba, Cristi Marian Ochiu va fi singurul care va susţine, pe 21 martie, cea de-a doua probă a concursului, interviul.

Reamintim că Primăria a fost nevoită să reia acest concurs după ce, în luna februarie, toţi candidaţii care au susţinut proba scrisă au fost respinşi în urma rezultatelor mici: Cristi Marian Ochiu, considerat favorit pentru acest post, a obţinut 62 de puncte, Oana Angelica Pohrib-Moraru a realizat un punctaj de 49,6, iar Marian Adrian Stoica - zero puncte. Singurul care a făcut contestaţie a fost Cristi Marian Ochiu, care, în urma în urma recorectării lucrării, a mai pierdut un punct, fiind notat cu 61 de puncte.

Citit 7127 ori Ultima modificare Miercuri, 21 Martie 2018 16:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.