Bătăliile politice, la baza tensiunilor din societăţile publice

Bătăliile politice, la baza tensiunilor din societăţile publice
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Liderul filialei gălăţene a Cartel Alfa, Romică Gîrneaţă, a ţinut să tragă un semnal de alarmă, la recenta şedinţă a Comisiei de Dialog Social de la Prefectură, cu privire la tensiunile din ograda societăţilor publice Transurb, Calorgal şi Gospodărire Urbană, unde, în această perioadă, se negociază Contractul Colectiv de Muncă al angajaţilor, pentru anul 2018. Liderul de sindicat a acuzat că bătăliile politice sunt cele care stau la baza conflictelor şi le-a cerut public politicienilor "să mai lase oamenii în pace".

"O desconsiderare totală a celor din conducerea societăţilor, din consiliile de administraţie, a unor consilieri locali asupra oamenilor din acele societăţi. Vreau să reamintesc că nu salariaţii sunt vinovaţi de prostul mers al acestor întreprinderi. Iar toţi cei pe care i-am amintit au culoare politică şi ei sunt principalii vinovaţi. Să mai lase oamenii în pace", a spus Gîrneaţă.

Sindicalistul i-a adus în discuţie pe angajaţii Calorgal, care nu ştiu ce îi va aştepta de la 1 aprilie, după sistarea furnizării agentului termic în sistem centralizat, şi pe cei de la Transurb, unde "sunt tot felul de bătălii politice care pe noi nu ne interesează. Ne interesează bunul mers al acestor societăţi şi ca salariaţii să fie cât de cât mulţumiţi. A fost un semnal de alarmă tras către anumite persoane politice".

Citit 1587 ori Ultima modificare Vineri, 30 Martie 2018 15:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.