Cine va fi noul director general interimar al TRANSURB

Cine va fi noul director general interimar al TRANSURB
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Începând de miercuri, 4 aprilie, SC Transurb SA, compania de transport public local, va avea un nou director general interimar, numit de Consiliul de Administraţie (CA) al Transurb. Nou director general interimar va fi Adrian Negraru. Decizia a fost luată pentru că mandatul actualului manager provizoriu al Transurb, economistul Gigel Caliga, expiră pe 3 aprilie. Încă de la finele săptămânii trecute Gigel Caliga a declarat public că nu-şi mai doreşte funcţia de manager la Transurb, preferând preşedinţia Consiliului de Administraţie.

Inginerului Adrian Negraru, care a deţinut funcţia de director tehnic al Transurb înainte ca aceasta să fie ocupată de Ghiţă Paraschiv, va conduce compania publică de transport până când postul de manager general, pentru următorii patru ani, va fi atribuit în urma unui concurs.

Reamintim că noul Consiliu de Administraţie al SC Transurb SA a decis încă de săptămâna trecută să scoată la concurs posturile de director general şi, respectiv, de director economic, şi urmează să stabilească şi calendarul probelor.

Citit 8170 ori Ultima modificare Marți, 03 Aprilie 2018 00:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.