Se lucrează la PARCAREA cu loc de joacă şi parc din Ţiglina II

Se lucrează la PARCAREA cu loc de joacă şi parc din Ţiglina II
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Potrivit primarului Ionuţ Pucheanu, ieri au început lucrările de amenajare a parcării din zona Colegiului Naţional „Costache Negri”, cuprinse în proiectul amplu de restructurare urbană din Ţiglina II, aferent blocului E6. „Zona va cuprinde o parcare cu o capacitate de 122 de locuri, un parc cu alei pietonale aferente, spaţiu verde şi un modern loc de joacă pentru copii. Termenul de execuţie a lucrării este de şase luni”, precizează primarul Galaţiului, într-o postare pe pagina sa publică de Facebook.

Lucrările, în valoare de 1.921.835 de lei, sunt executate de Asocierea SC Obercons Comp SRL - SC Constructa Mecanique SRL.

Contractul pentru proiectarea şi execuţia acestei investiţii a fost atribuit în august anul trecut, şi a fost aşteptat cu nerăbdare de localnicii zonei, pentru că proiectul de restructurare urbană a fost aprobat în mandatul fostului primar Marius Stan. Conform caietului de sarcini, în locul garajelor demolate va fi amenajată şi o alee carosabilă de acces care să facă legătura între strada Brăilei, zona Grădiniţei nr. 9, Biserica "Sf. Nicolae" şi partea de vest a amplasamentului de locuit, spre strada Constructorilor.

Sursa foto: Facebook, Ionuț Pucheanu

Citit 3696 ori Ultima modificare Luni, 16 Aprilie 2018 19:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.