Strada Oţelarilor, spartă şi peticită
Foto: Anca Melinte

Strada Oţelarilor, spartă şi peticită
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

După ce, la începutul acestui an, străzii Stadionului i-a "sărit" asfaltul, pricopsindu-se cu câteva gropi, a venit rândul străzii Oţelarilor să se taseze. Asta în ciuda faptului că ambele artere vor împlini abia în toamnă cinci ani de la modernizarea cu fonduri europene. În cursul zilei de ieri, strada Oţelarilor a fost decoperată pe o porţiune de câţiva metri. După cum am aflat de la Primăria municipiului Galaţi, intervenţia a fost fost executată de către o echipă de muncitori ai firmei Tancrad şi a fost necesară pentru a se identifica motivele unei tasări apărute în zonă. Tot ieri, zona decopertată a fost din nou asfaltată.

Potrivit datelor oficiale, lucrarea se află încă în garanţie. Acesta este motivul pentru care administraţia locală nu a răspuns până acum solicitărilor insistente ale locuitorilor zonei, care şi-ar dori semaforizare arterei, fiind una dintre cele mai periculoase din oraş.

Reamintim că proiectul de modernizare a străzilor Oţelarilor, Stadionului, Frunzei şi Gheorghe Asachi s-a finalizat în septembrie 2013. Lucrările au fost executate de asocierea Max Boegl SRL - SC Tancrad SRL. Valoarea totală a proiectului a fost de 50.860.554 de lei (din care 9.715.571 de lei TVA), cu o finanţare nerambursabilă de 40.322.082 de lei şi o contribuţie a Primăriei de 822.899 de lei.

Citit 5016 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Mai 2018 00:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.