Cum puteţi obţine de la Primărie gard pentru grădina blocului

Cum puteţi obţine de la Primărie gard pentru grădina blocului
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

La solicitarea mai multor gălăţeni interesaţi de demersurile pe care trebuie să le facă pentru împrejmuirea grădinilor blocurilor, în aşa fel încât spaţiul verde să nu fie distrus ori să devină casă pentru maidanezi, îi informăm că trebuie să solicite Primăriei gard metalic bordurat.

Important de precizat este că, potrivit autorităţilor, cererea trebuie să fie făcută de către asociaţia de proprietari, prin intermediul poştei electronice, la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., sau depusă la sediul Primăriei, de pe strada Domnească.

Potrivit Biroului de Presă al Primăriei, municipalitatea intenţionează să achiziţioneze, în perioada imediat următoare, jardiniere, coşuri de gunoi stradale, dar şi panouri de gard bordurat. "Acţiunea este motivată de dorinţa de a îmbunătăţi climatul ambiental în municipiul Galaţi, prin amenajarea şi mobilarea parcurilor şi a zonelor de promenadă. Astfel, se doreşte achiziţionarea a 50 de bucăţi jardiniere din material plastic, 400 de bucăţi coşuri stradale de gunoi din polietilenă, 2.500 de panouri de gard bordurat şi 2.700 de bucăţi stâlpi de susţinere a panourilor pentru protecţia spaţiilor verzi", ne-au informat reprezentanţii municipalităţii.

Citit 12419 ori Ultima modificare Duminică, 17 Iunie 2018 19:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.