Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
1 comentariu

Reţeaua de apă de pe strada Navelor (pe tronsonul cuprins între Faleza Superioară a Dunării şi strada Domnească, blocurile L, M, N6), cu o vechime cuprinsă între 35 şi 47 de ani, va fi reabilitată de Apă Canal, din fonduri proprii.
"În cadrul lucrărilor este prevăzută reabilitarea reţelei de apă cu ţeavă din polietilenă de înaltă densitate PE 100 SDR 17, Pn 10, în gama De 400mm - De 25mm, îmbinarea realizându-se prin electrofuziune. Conductele vor fi montate îngropat, pozate pe un pat din material granular sau argilă de construcţie de 10 cm grosime (având în vedere terenul loessoid macroporic sensibil la umezire). Întrucât înlocuirea reţelei de apă se realizează pe acelaşi traseu, se va asigura alimentarea cu apă a consumatorilor afectaţi prin execuţia unor tronsoane de conductă şi branşamente provizorii. Se va repara canalul de protecţie necirculabil existent, pe întreaga lungime a acestuia. Se vor reabilita cele 17 cămine (13 cămine de vane şi 4 cămine de observaţie) şi se vor executa 4 cămine de vane noi. Pe reţeaua de alimentare cu apă sunt prevăzuţi minim 4 hidranţi supraterani", au anunţat reprezentanţii Apă Canal.
Valoarea investiţiei este de 1.344.417 lei plus TVA. Contractul a fost atribuit asocierii Dreams Riviera SRL - SC Romsit Construct SRL - SC S&M Expert Project SRL, care se va ocupa atât de proiectare, cât şi de execuţia lucrărilor. Finalizarea investiţiei este prevăzută la nouă luni de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor.

Citit 1412 ori Ultima modificare Luni, 18 Iunie 2018 20:29

1 comentariu

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro