Reparaţii de 250.000 de lei la PLAJA DUNĂREA. Achiziţie lansată de Primăria Galaţi

Reparaţii de 250.000 de lei la PLAJA DUNĂREA. Achiziţie lansată de Primăria Galaţi
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Până joi, 28 iunie, Primăria municipiului Galaţi aşteaptă ofertele din partea firmelor interesate să execute reparaţii la Plaja „Dunărea”. Valoarea estimată a contractului pe care administraţia locală l-a scos la bătaie este de 250.000 de lei, adică peste 55.000 de euro fără TVA, bani de la bugetul local.

Municipalitatea a lansat ieri, pe portalul propriu, o achiziţie publică în vederea atribuirii contractului pentru reparaţii curente la Plaja „Dunărea”. Este vorba despre lucrări pentru conducte de alimentare cu apă, lucrări de instalaţii electrice, lucrări de instalare de echipamente sanitare, montare de garduri, lucrări de tencuire, de instalare uşi şi ferestre etc. Potrivit caietului de sarcini, termenul de execuţie este de 30 de zile, iar garanţia lucrării, de 12 luni.  Ofertanţii vor trebui să prezinte propunerea tehnică şi propunerea financiară, devizele cu preţuri, precum şi extras de materiale, manoperă, transport şi utilaje. Criteriul de atribuire a achiziţiei publice este preţul cel mai scăzut.

Se repetă povestea din 2016

Reamintim că intenţia autorităţilor este de a redeschide gratuit baza de agrement, pe care a preluat-o de la concesionarul SC Karan Business & Finance, însă doar pentru plajă, nu şi pentru scăldat! Începând de săptămâna trecută a început curăţarea nisipului şi a deşeurilor vegetale de către SC Gospodărire Urbană.

Nu mai puţin adevărat este faptul că, în vara anului 2016, au fost executate, tot pe repede înainte, lucrări în valoare de 337.725 de lei la Plaja Dunărea, tot pentru a permite redeschiderea ei. Este vorba despre lucrări de construcţii la grupurile sanitare şi vestiare, reparaţii la instalaţiile sanitare şi electrice, reparaţii la wc-uri, la reţeaua de alimentare cu apă pentru grupurile sanitare, reparaţiile la canalizare, la gardul plajei şi împrejmuirea exterioară şi la platforma de dale mozaicate, executate de SC Comtiem SRL. Nu trebuie uitat că, iniţial, pentru scoaterea de sub buruieni şi gunoaie a Plajei „Dunărea” au intervenit, în forţă, Serviciul Public Ecosal şi Gospodărire Urbană.

Citit 4704 ori Ultima modificare Luni, 25 Iunie 2018 18:25

5 comentarii

 • postat de valentin
  Miercuri, 27 Iunie 2018 03:16
  213.233.103.***
  Şi se mai spune că ardelenii gândesc târziu și moldovenii devreme. Să vezi cum este Dumbrava Sibiului. Că ei nu vor plajã. Ca să fie gratis la Plaja Dunărea nu este greu. Gratis şi gata. Numai să n-o vindeţi gratis.
  1
  3
  Raportează
 • postat de Galatean
  Marți, 26 Iunie 2018 13:01
  95.76.3.***
  Doamne, cata bataie de joc, cata prostie!!!!....

  Pe bani publici,

  iar maimutele asista si hlizesc....

  Priviti la Potcoava:

  Au decopertat in centrul orasului, pe artera intens circulata.

  Au lasat-o balta!

  Prostii merg prin gropi si moloz, ca la tara.

  Nu spun nimic....

  Nu ne mai facem bine!
  5
  18
  Raportează
 • postat de Ady
  Marți, 26 Iunie 2018 10:53
  188.24.218.***
  Deci dupa jumatatea lui August se poate face plaja. Sa tina vremea buna pana in Octombrie si e bine.
  4
  13
  Raportează
 • postat de Simona
  Marți, 26 Iunie 2018 10:36
  81.12.149.***
  Bani aruncaţi aiurea, fără nici un căpătâi şi pe repede înainte!
  Plaja nu va fi gata anul ăsta indiferent ce promisiuni va face Primarul şi cîţi bani va da firmelor de casă ale partidului.
  Oare a mai avut Galaţiul vreun asemenea "GOSPODAR fără pereche"?
  DEMISIA Primarului este cea mai bună soluţie, dar asta dacă are şi onoare... ceea ce la PSD nu prea se vede!
  3
  29
  Raportează
 • postat de Haram Octavian
  Marți, 26 Iunie 2018 10:14
  5.13.165.***
  Chiar nu sunteti in stare sa faceti o plaja in atatia ani?Ati facut contracte cu toti escrocii si acum o luati de la inceput si mai ales in miezul verii!Rusine !
  3
  24
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.