Reparaţii de 250.000 de lei la PLAJA DUNĂREA. Achiziţie lansată de Primăria Galaţi

Reparaţii de 250.000 de lei la PLAJA DUNĂREA. Achiziţie lansată de Primăria Galaţi
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Până joi, 28 iunie, Primăria municipiului Galaţi aşteaptă ofertele din partea firmelor interesate să execute reparaţii la Plaja „Dunărea”. Valoarea estimată a contractului pe care administraţia locală l-a scos la bătaie este de 250.000 de lei, adică peste 55.000 de euro fără TVA, bani de la bugetul local.

Municipalitatea a lansat ieri, pe portalul propriu, o achiziţie publică în vederea atribuirii contractului pentru reparaţii curente la Plaja „Dunărea”. Este vorba despre lucrări pentru conducte de alimentare cu apă, lucrări de instalaţii electrice, lucrări de instalare de echipamente sanitare, montare de garduri, lucrări de tencuire, de instalare uşi şi ferestre etc. Potrivit caietului de sarcini, termenul de execuţie este de 30 de zile, iar garanţia lucrării, de 12 luni.  Ofertanţii vor trebui să prezinte propunerea tehnică şi propunerea financiară, devizele cu preţuri, precum şi extras de materiale, manoperă, transport şi utilaje. Criteriul de atribuire a achiziţiei publice este preţul cel mai scăzut.

Se repetă povestea din 2016

Reamintim că intenţia autorităţilor este de a redeschide gratuit baza de agrement, pe care a preluat-o de la concesionarul SC Karan Business & Finance, însă doar pentru plajă, nu şi pentru scăldat! Începând de săptămâna trecută a început curăţarea nisipului şi a deşeurilor vegetale de către SC Gospodărire Urbană.

Nu mai puţin adevărat este faptul că, în vara anului 2016, au fost executate, tot pe repede înainte, lucrări în valoare de 337.725 de lei la Plaja Dunărea, tot pentru a permite redeschiderea ei. Este vorba despre lucrări de construcţii la grupurile sanitare şi vestiare, reparaţii la instalaţiile sanitare şi electrice, reparaţii la wc-uri, la reţeaua de alimentare cu apă pentru grupurile sanitare, reparaţiile la canalizare, la gardul plajei şi împrejmuirea exterioară şi la platforma de dale mozaicate, executate de SC Comtiem SRL. Nu trebuie uitat că, iniţial, pentru scoaterea de sub buruieni şi gunoaie a Plajei „Dunărea” au intervenit, în forţă, Serviciul Public Ecosal şi Gospodărire Urbană.

Citit 4955 ori Ultima modificare Luni, 25 Iunie 2018 18:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.