Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
2 comentarii

„Staţie cu coborârea în groapă”, aşa scriam în articolul „Cartierul în care prosperă farmaciile şi pompele funebre”, despre testul fizic la care sunt supuşi cetăţenii care coboară din mijloacele de transport în staţia de vizavi de Spitalul Judeţean. Vestea bună este că, în curând, groapa va deveni o amintire pentru că Ecosal, prin subcontractorii săi, intervine deja în zonă, unde a primit ordin să execute frezări şi plombări carosabil şi alveole.

Reportajul publicat în ediţia de luni, 16 iulie, a cotidianului „Viaţa liberă” - „Cartierul în care prosperă farmaciile şi pompele funebre” - în care semnalam prezenţa gropilor atât în alveola special amenajată a staţiei de la Farmacia Hygeia, cât şi pe locurile de parcare de vizavi de Spitalul Judeţean, nu a rămas fără reacţii din partea autorităţilor. Serviciul Public Ecosal a primit joi, 26 iulie, comandă din partea Primăriei municipiului Galaţi să execute frezări şi plombări carosabil şi alveole pe strada Brăilei, între arterele Frunzei şi Oţelarilor. Iar de ieri serviciul s-a apucat de treabă, prin intermediul firmelor subcontractoare.

Serviciul Public a ţinut să precizeze că lucrările executate în toamna anului 2016, despre care am amintit în articol, nu au fost executate de firma Citadina, ci de Ecosal. „În 2016 se dorea să se intre şi pe alveole, dar, pentru că s-au derulat în perioada octombrie – noiembrie, lucrările efectuate au vizat doar asfaltarea sliturilor aferente montării bordurilor de la refacerea trotuarelor şi nu alveolele de parcare semnalate, inclusiv cea cu zona staţiei de autobuz”, a precizat directorul Ecosal, Mirela Furtună. Potrivit managerului, în 2017 s-au plombat gropile mari din carosabil, iar acum se intervine în zona alveolelor.

Citit 3558 ori Ultima modificare Sâmbătă, 28 Iulie 2018 22:07

2 comentarii

 • postat de Indi Sâmbătă, 28 Iulie 2018 09:38 86.127.114.*** Link la comentariu
  1
  9

  si cu viteza melcului , o zi de munca o alveola trei cu mapa doi cu sapa

  Raportează
 • postat de Aderin Sâmbătă, 28 Iulie 2018 07:28 90.95.123.*** Link la comentariu
  0
  14

  Dacă am ajuns că în urma articolului prezentat în ziar sa fie asfaltat unele părți din zonele din micro 18, cate reportaje, sesizări ar trebui făcute pe pentru alte zone ale Galațiului gen...micro 39, 40, 16, 17 zici că a fost tras cu bomba. Așa sa ajuns sa se răspundă la aceste doleanțe sau bunăvoia și necesitatea au dispărut de mult. Rușine mare .

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.